vrijdag 22 april 2016

Smoothie bewaren koelkast

Een vers gemaakt sapje of smoothie drinken we het liefst meteen op, maar. Het hangt af van verschillende factoren hoelang je smoothie daadwerkelijk goed blijft. Vers gemaakte sapjes en smoothies kunnen in de koelkast voor uur tot uur bewaard . Je kunt deze tot maximaal twee dagen goed afgesloten in de koelkast bewaren.


Een groene smoothie is een mix van bladgroente, fruit en water in de. Hoe lang kan ik een groene smoothie bewaren ?

Maximaal dagen in de koelkast. Smoothies drink je best vers, rechtstreeks uit de blender, maar … je wil een. Een smoothie kan je zonder probleem enkele uren bewaren buiten de koelkast. U kunt het korte tijd bewaren in de koelkast , in een glazen kan, gevuld tot de rand , en afsesloten met een schroefdeksel of plastic folie. Hoe moet je Smoothie bewaren ? De smoothie moet in de koelkast bewaard worden.


Deze is dan afhankelijk van de zuivel maximaal dagen houdbaar. In het algemeen kun je dus smoothies langer bewaren dan een sap.

Draai de pot goed dicht en zet het onmiddellijk in de koelkast. Hoelang blijft groente smoothie goed? Meer resultaten van forum. U kunt de smoothie ook invriezen.


Bewaren in de koelkast kan ook voor een dag. Het invriezen en weer ontdooien van je smoothie in stappen:. Vries jij je smoothies wel eens in? In dit artikel vindt je een aantal recepten voor avocado smoothies.


Probeer dan eens een lekkere fruit smoothie. Daarnaast kun je een smoothie ook heel makkelijk bewaren in de koelkast. Om mee te nemen naar school maak ik smoothies. Alles wat je nodig hebt om een gezonde power smoothie te maken!


Je kunt een smoothie even in de koelkast bewaren maar is het lekkerst als je ze direct . Groene smoothies bevatten veel groente en fruit, maar soms ook nitraat,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts