woensdag 13 april 2016

Overdagkoor den haag

Sfeervolle muziek in een sfeervolle lokatie. Zomaar overdag even uurtjes uit het drukke leven en je . Alle overdagkoren hebben momenteel een vervangende dirigent. Vanwege een lange revalidatie periode van dirigent Hans van der Weijde. Veel mensen hebben overdag vrije tijd.


Vanwege parttime werk of flexibele werktijden, vanwege werk als zelfstandige of omdat ze niet (meer) hoeven te . Iedereen met een gezonde stem,. Theater Dakota en zangeres Astrid Seriese ontdekken het. De eerste koorrepetitie op maandag oktober heeft plaatsgevonden. Onder leiding van een Astrid Seriese en . Leeftijd en voorkennis zijn geen criterium. We hebben een brede repertoirkeuze uit allerlei soorten muziek.


Doel: In een fijne sfeer mooie muziek maken, zomaar overdag. Intussen zingen we vol overtuiging onder. Mijn koren heeft diverse koren. Het overzicht hier staat op volgorde van de dag van de week. Wij zingen op verschillende locaties.


Elke donderdagmiddag van 14. Het repertoire is breed: van Mozart en Vivaldi tot Ramses. Topcoach geeft cursusdag zang in Amersfoort voor zowel amateurs als professionals.


Meer nieuws over: Gemeente Den. Het Gooi heeft een overdagkoor. Kerst concert in “glazen huis” Het Brandpunt. Adres: De Muziekzaal (Parnassos) Kruisstraat 2Utrecht.


Voor iedereen in Utrecht die van zingen houdt en overdag tijd heeft. Den Haag heeft een overdagkoor. We zijn een gemengd koor, en repeteren. Hosanna Wilsum Toonkunst. Heb je gewoon een ochtend vrij, ben je op zoek naar een leuke, muzikale invulling van je maandagmorgen, heb je altijd al willen zingen?


Kom dan op maandagmorgen lekker zingen . Dirigent Hans van der Weijde begeleidt het koor met zijn piano. Koorenhuis, Prinsegracht 27. Hans is tevens de contactpersoon voor het koor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts