maandag 18 april 2016

Inhoud bierglas vaasje

Een vaasje , Amsterdammer, Rotterdammer, emmer of boerke is een taps toelopend bierglas. Het wordt gebruikt voor pils en andere alcoholische dranken met een laag alcoholpercentage. In tegenstelling tot het tulpglas is er geen gewelfde bovenran maar loopt . Volgens bierkenners komt het aroma van bier in dit glas niet goed genoeg tot zijn recht daarom wordt het glas vooral gebruikt voor laag alcoholische bieren, zoals pils, in plaats van hoogalcoholische bieren, die meer aroma hebben.


In Amsterdam, Mexico of Mumbai, over de hele wereld wordt de frisse smaak van Heineken herkend. Heineken is een volmout pilsener bier dat dankzij het unieke Heineken A-gist een fruitige geur en mild bittere, frisse smaak heeft.

Vaasje Bierglas - cl - Ø mm - hoogte 1mm - doos stuks. Mammoet vaasje is een bierglas dat bijzonder efficiënt stapelt. Dit stevige, volledig doorschijnende glas is schok- en vaatwasmachinebestendig en ligt gemakkelijk in de hand. Het heeft een inhoud van centiliter en is gemakkelijk schoon te houden. Waarom kan ik geen prijzen zien?


Hieronder ziet u ons aanbod bier glazen, wij zijn druk bezig de lijsten aan te vullen met nieuwe glazen. Dus het kan zijn dat uw glas hier nog niet tussen staat. Wilt u toch dat speciale bier glas hebben neem dan even contact met ons op, want grote kans dat wij die wel in het assortiment hebben zitten.


Het Heineken Bierglas ook wel vaasje genoemd is een officieel bierglas en heeft een inhoud van cl.

Perfect voor jouw favoriet Heineken biertje. Het verschilt dus nogal, maar de meest gebruikte zijn misschien wel de festival plastic glazen met een inhoud van cc. De eigenaar van café De Waal in Vlaardingen is van mening dat Interbrew- relaties door de grotere inhoud gedwongen worden de prijzen voor een glas bier te verhogen. In zijn zaak, zo rekende hij uit, gaat een vaasje van €naar € 90. Voor menig ondernemer zal dit de genadeklap zijn.


Het nieuwe, grotere bierglas van Heineken, de Galaxy, heeft bij horecaondernemers voor veel ophef gezorgd. Maar als na Interbrew vorig jaar nu ook Heineken overstapt om ongevraagd de inhoudsmaten van de glazen te veranderen, ben ik zeer bang dat. Moet ik ze maar een vaas voorzetten?


Ontvang scherpe offerte. Bier smaakt altijd het beste uit een goed bierglas ! Bestellen bij Cookinglife. Daarom vindt u de beste en meest bierglas vaasjes online in het assortiment van Cookinglife.


Het gebruik van de juiste bierglazen zorgt voor een optimale smaaksensatie! Welk type bier uw favoriet ook is, voor ieder type vindt u bij Cookinglife de juiste bierglazen. Het wel bekende stapelbare Vaasje dan wel Amsterdammer.


We zijn een jongerencafé en willen onze klanten tegemoet komen. De prijzen rijzen de pan uit. Een vaasje ( bier in een glas met een inhoud van centiliter) blijft € kosten.


Het voordeel aan een vaasje ten opzichte van het fluitje, is dat een vaasje eenvoudiger te tappen is.

Daarnaast wordt dit glas vaker gebruikt op terrassen. Dit komt omdat voor vaasjes vaak meer marge kan worden gemaakt. Echter de wetgeving heeft zich met het bierglas beziggehouden en dat heeft de zaak danig gecompliceerd gemaakt.


Zo zijn er in diverse landen van de wereld verplichte inhoudsmaten van het glas waaruit het bier gedronken wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts