vrijdag 15 april 2016

Aeg wasmachine l76479nfl

De display laat laat de resterende programmaduur zien en de machine laat een eindsignaal horen zodra het programma afgelopen is. Deze AEG heeft een inzet voor vloeibaar wasmiddel. Populaire specificaties.


Laadvermogen (was), 7kg. Energieverbruik, 142kWh. Toerental centrifuge, 1.

Reageer op deze vraag Misbruik melden. En hoe kan ik het handigste doen? Alle sterke en zwakke punten van deze wasmachine op een rij. Wanneer een kledingstuk slechts moet worden.


Nu bij ons verkrijgbaar! Groot aanbod in schade witgoed. De beste huishoudelijke apparatuur vind je op VERGELIJK. Gratis thuis bezorgd en aangesloten.

De nieuwe AEG wasmachines krijgen al uw kleding schoon, ook de meeste fijne stoffen. Het Silent Systeem zorgt voor een zo stil mogelijke wasbeurt, met een geluidsniveau van slechts dB tijdens het wassen. Met deze Protex- wasmachine van AEG bent u altijd verzekerd van de beste verzorging . De wasmachine centrifugeert met . Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij. Uw kleding heeft een langer leven met ProTexDe ProTex wasmachine is zeer behoedzaam en beschermt . AEG wasmachines met het OptiSense-wassysteem zijn in vergelijking met andere wasmachines het meest zuinig tijdens het wassen met een halve belading.


AquaControl systeem Deze wasmachine beschikt over het AquaControl systeem, als bescherming tegen waterschade. De dubbelwandige invoerslang en het . Het betreft een tweedehands wasmachine en dus kort gebruikt. Dit is echter niet te zien, geen schade etc.


Bekijk, vergelijk en koop de AEG wasmachine van jouw keuze! Zo zit je kleding nooit te . Bestel direct jouw Snaren AEG Wasmachine onderdelen. Met bekende merken zoals Miele, Samsung en AEG.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts