woensdag 20 april 2016

Landal bungalow met wasmachine

Geniet van luxe tijdens uw vakantie en kies voor een luxe accommodatie. Wat dacht u van een privé-sauna? Op deze pagina vindt u ons aanbod van bungalows met wasmachine in Nederland.


Onze gasten beoordeelden de. Landal Landgoed ′t Loo ligt vlakbij het Veluwemeer. Bij Landal hebben ze dit ook gezien, het aanbod aan luxe bungalows is daarom sterk toegenomen en kunt u op bijna alle Landal parken een luxe bungalow.

WiFi, een gashaard en een wasmachine. Landal Greenparks biedt ook extra luxe accomodaties aan op diverse vakantieparken. Landal Beach Park Texel gemaakt door TripAdvisor-leden. Tweede badkamer met douche, dubbele wastafel en tweede toilet.


Privé-sauna en zonnebank. Er zijn standaard een kinderbed (excl. bedlinnen ), -stoel, traphekje en kindveilige stopcontacten aanwezig in de bungalow. Terras met parasol en verstelbaar tuinmeubilair.


Bungalowpark Landal Amerongse Berg in Overberg - Utrecht biedt comfortabele en luxe bungalows voor tot personen. Uitgebreide informatie .

Gisteren werden wij door Landal gebeld dat het huisje dat we geboekt hebben in die periode verbouwd gaat worden. Van dit type huisje is maar één exemplaar beschikbaar op dit park. Het gaat om een persoons huisje met wasmachine en droger.


Voor dit laatste hebben we bewust voor dit huisje . Ruim aanbod aan accommodaties. Op Hof van Saksen vindt u een ruim aanbod aan comfortabele, luxe en extra luxe Saksische boerderijen en comfortabele bungalows , allemaal afgestemd op uw specifieke vakantiebehoeftes. En neem eens een kijkje bij onze bijzondere boerderijen! Landal Miggelenberg heeft typen bungalows met een wasmachine : 8L (8- persoons), 10L (10-persoons) en 12L (12-persoons). Vraag en Antwoord over vakanties in Vakantiepark Landal Coldenhove in Eerbeek.


Douche, wastafel en toilet. In welk vakantiehuis -boerderij je ook verblijft, de luxe en het comfort zorgt dat je je meteen thuis voelt op Hof van Saksen in Drenthe. Wasmachine en afwasmachine. Een luxe resort heeft natuurlijk ook tal van luxe faciliteiten, op Landal GreenParks Hof van Saksen is het niet anders. Er is een wasmachine en droger beschikbaar in de boerderij.


Hier vindt u alle vragen over de parken en campingplaatsen van Landal GreenParks, reserveren en betalen, aankomst en verblijf en overige onderwerpen. Texel Vakantie Boeken: Boek hier uw bungalow op Vakantiepark Landal Sluftervallei De Cocksdorp, of Beachpark Texel en Villapark Vogelmient De Koog. Er zijn twee nieuwe typen te vinden op het park, namelijk bungalowtype 10L en 10LZ.


Het eerste type heeft de beschikking over een privé- sauna, zonnebank, wasmachine en droger en niet te vergeten drie badkamers.

Het tweede type heeft de zelfde faciliteiten, maar ook nog een klein .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts