maandag 11 april 2016

Bosch fiets accu 400 wh

Deze accu heeft een capaciteit van 400Wh. Gemakkelijk als tweede accu of als vervanging van de oude. Accu ,s op onze websh… € 4600. Geschikt als extra batterij of als vervaningsbatterij.


Originele capaciteit: Ah (3Wh ) Volt: 36v. Bosch accu active-line 400wh Nieuw !

Eerst kiest u de capaciteit van de batterij die we gaan plaatsen in de behuizing. De versleten battery pack wordt vervangen, waardoor u weer als vanouds . U bepaalt eerst hoe groot de nieuwe capaciteit van uw batterij moet worden. Wh , 4Wh , 5Wh , 5Wh. PowerPack 50 Performance-line FRAME ACCU 5Wh.


Mountainbikebanden (off-road). Af en toe een hellinkje. Afhankelijk van het model wordt standaard een 300Wh, 400Wh of 500Wh batterij gemonteerd.


Bij de comfort ebikes zal u meestel de batterij achteraan onder de pakdrager vinden.

Bij sportievere modellen zal de accu veelal centraal op het . In het overzicht hieronder ziet u de uitleg van prijzen en actieradius van diverse systemen. De actieradius zoals aangegeven staat kan in . Achter de rugwind van meer dan toonaangevende fietsmerken in Europa staan componenten ePowered door . Ondertussen is cer nieuwe software beschikbaar voor de batterijen 2wh 2e generatie ,zodat deze ook opgewaardeerd kunnen worden naar 3wh. Je kan kiezen uit drie verschillende batterijen: 300wh, 400wh en 500wh. Koop of verkoop op Marktplaats tweedehands en nieuwe brommers, scooters, kinder-, dames- en herenfietsen.


Ook fiets - en brommeronderdelen en accessoires aangeboden en gezocht. Deze fietsaccu zit gemonteerd op de . Ampères, Ah, 1Ah, 1Ah. Actieradius Eco, 11km, 15km, 1,km. Welke versie gekozen wordt is een zaak van de fabrikant van de elektrische fietsen. Wie met een e-bike op pad gaat, wil zoveel mogelijk kilometers maken zonder bij te laden.


Om deze capaciteit optimaal benutten, moet je tijdens het rijden met een aantal zaken rekening houden. Hier lees je alles over de accu van een elektrische fiets. Snel en rijklaar afgeleverd en altijd de scherpste prijs.


Kijk snel op Fietsvoordeelshop. Over het algemeen kan gesteld worden: hoe hoger het aantal Watt-uren (“tankinhoud”), hoe groter de actieradius.

Het bereik is echter ook afhankelijk van factoren als de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts