donderdag 14 april 2016

Kledingreparatie schiedam

Kledingreparatie in Schiedam. De meest volledige site met ruim 66. Spaland kledingreparatie en stomerij is gespecialiseerd in het onderhouden en het herstellen van uiteenlopendeproducten en artikelen. Alle rechten voorbehouden. Welkom bij Stomerij Punctueel.


Deze website is voor u opgezet om u meer te informeren over onze diensten en services. De Stomerij Punctueel is een stomerij en naaiatelier voor particulieren, bedrijven en instellingen. Voor meer informatie, kunt u langs komen, ons . We streven ernaar om onze klanten te voorzien van een goed gevoel bij aankomst en vertrek. U bent van harte welkom in ons winkel. Wij zorgen altijd om de best mogelijke dienstverlening aan te bieden.


Hiervoor achten we vakkennis en ervaring van groot belang. Robijn kledingreparatie staat voor kwaliteit, goede service . Terug naar de resultatenpagina. Contactformulier: Uit veiligheidsoverwegingen kunt u ons contactformulier alleen . Graag kijkt kledingreparatie Spaland naar dat te onderhouden onderdeel of kapotte onderdeel, is nieuw te duur maar je garantieperiode vervalen?


Wij repareren diverse goederen. Huidige woonplaats en geboorteplaats. Geen favoriete citaten om weer . Naaiateliers in Schiedam. Telefoonnummers, adressen, e-mail , websites, openingstijden en meer vindt u op Bedrijvenpagina.


De kleding winkels staan prop vol met de laatste collecties, maar u kunt er niets moois of passend vinden. Of u valt buiten de standaard maten of u . Heb je nog vragen over een review? Veel ondernemers in Schiedam maken al gebruik van de uitgebreide mogelijkheden van een eigen profiel.


Neem dan contact op met de redactie. Aangeboden winkel betreft een zeer representatief en druk bezochte winkel. Vlakbij openbaar vervoer en Schiedam centrum stad.


Oppervlakte winkels 70m, opslag(depot) 80m keuken, wc en 1 . Ter overname aangeboden kledingreparatie met stomerij huurprijs €55- ex btw deze zaak heeft geen btw mooi ingerichte kledingreparatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts