donderdag 28 april 2016

Wereldrestaurant gouda

Het mythische eiland was het aardse paradijs voor de halfgoden. We waren hier voor de afsluiting van een kinderfeestje op vrijdagavond en het was een enorm succes. Achter de receptie zat een wel zeer ongeïnteresseerde man (zo eentje die klanten als lastige bijzaken ziet) maar het personeel in het restaurant zelf was prima: glimlachen behulpzaam, attent en vriendelijk. Groot buffetrestaurant met ruim.


Eten bij restaurant Gewoon Gouds in Gouda is een unieke beleving.

Op het verwarmde en overdekte terras kunt u te allen tijden lunchen, borrelen en dineren. Lees de uitgebreide beoordelingen en meer! Het restaurant weigert honden, omdat er anders mogelijk vlooien in het tapijt komen. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Onze bezoekers over Yoshi Sushi in Gouda.


Algemene indruk van dit bedrijf. Beoordeling service van dit bedrijf.

Gerelateerde bedrijven Yoshi Sushi Gouda. Het bedrijf ging op februari open en biedt ruimte voor achthonderd gasten. Deze kunnen bij de diverse kookeilanden waar de gerechten worden gemaakt langs om zelf . Je komt aan, je betaald een vast bedrag en je hebt uur of uur de tijd om onbeperkt te eten en te drinken. Routebeschrijvingen, contactgegevens, recensies en meer vindt u op Whatsfood.


Hotel Student hotel rotterdam. Atlantis Je moet van dit concept houden. Hou je van lekker eten en doe je dat graag me je kinderen? Dan is Gouda the place to be. Uit eten met kinderen in Gouda kun je heel goed bij Kruim.


Met groot genoegen willen wij mededelen dat restaurant De Gouden Wok Hazerswoude weer open is. Ten eerste willen wij namens het hele restaurant iedereen ontzettend bedanken voor de enorme support en geduld. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze nieuwe restaurant. Wij bieden u als gast, aandacht, een gemoedelijke sfeer, rust, gezelligheid en heerlijk eten. Keuken(s): Internationaal.


WERELD RESTAURANT ATLANTIS NEDERWEERT.

Restaurant vacatures in Gouda. Wij presenteren onbeperkt All-in-Dinner voor een vaste prijs! Lekker dineren, ontbijten of lunchen in een heerlijke sfeer. Ambulance naar Elburgplein in Gouda.


Verschillende arrangementen mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts