maandag 18 april 2016

Middelburg koffie met gebak

Dit is een eigentijdse koffiebar, platenzaak en barbierzaak in één! Deze muzikale omgeving zorgt voor een unieke, ontspannen ervaring. Middelburg is: én zeelucht, én stad. Heel fijn dus dat er genoeg leuke plekken zijn waar je van de eerste koffie tot het laatste glas terecht kunt.


Bij onze koffiekaart hoort natuurlijk ook heerlijk gebak.

Wij hebben een uitgebreide keuze. Appeltaart en heerlijke Apfelstrudels. Ook onze Italiaanse chocoladetaart met kersenvulling en marsalawijn . Ook kunt u bij ons terecht voor een lekkere lunch. Het Wooncafé is gevestigd in een monumentaal pand.


Dit pand was voorheen een kerk waarvan de kosterswoning is blijven staan. Wonen en gezellig lunchen met een heerlijke kop koffie , onze specialiteit is dan ook .

De lunchkaart is daarbij ook nog eens super lekker en die gebakjes Mmm. Je drinkt er heerlijk koffie , kunt er terecht voor all day breakfast, taart en meer! Al het vegan en glutenvrije gebak maakt De Keukenengel. Ben jij al bij Het Koffiepand geweest?


Ik ben benieuwd wat je ervan vond. Een toffe nieuwe plek voor lekkere koffie , all day breakfast, taart en meer! Eigen en uniek Wat mij betreft zijn er nooit genoeg tentjes voor een lekker bakkie koffie.


Kijk, als ze nu allemaal precies dezelfde . De koffie wordt geserveerd in leuk servies. Extra lekker en gastvrij doordat het opgediend wordt op een schaaltje met koekje en koffielikeur met slagroom, gewoon lekkere koffie met heerlijk gebak. Ook de broodjes zijn een aanrader. Ontdek de leukste plekken om koffie te drinken in Eindhoven: ZwartWit Koffie , Coffeelab en Lucifer.


Goeie koffie , heerlijke lunch, lekkere gebakjes en veel gezelligheid bij Het. Dat komt waarschijnlijk ook door de vele grachten die de stad rijk is. Er zijn hier ook een heleboel leuke koffie -, lunch- en eettentjes.

Ik deel hier een paar persoonlijke favorieten met jullie met voor ieder wat wils! Dan vinden wij het erg leuk om onze lekkere koffie , heerlijk homemade gebak met onze gezellige Barefoot style voor jullie bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of andere gelegenheid waar onze gezellige sfeer zich thuis voelt, aan te bieden. Onze koffiebar is geheel gemaakt voor een relaxed gevoel van vakantie, zon . Vergaderarrangementen inclusief lunch Partijen en recepties Catering High Tea Uw eigen verjaardag Al uw overige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts