woensdag 27 april 2016

Smoothie bleekselderij mango

Bleekselderij , je moet ervan houden. Deze smoothie bleekselderij , spinazie en mango is in ieder geval heerlijk! Koolhydraatarm en gezond! Sla banaan druiven kiwi smoothie. Komkommer banaan sinaasappel smoothie.


Deze superfood smoothie is heerlijk als ontbijt of als tussendoortje. Geeft direct energie en is bovendien goed voor je weerstand. Het bleekselderij smoothie recept is super gezond en perfect als je wilt afvallen.


Het is één van de groene smoothies die zijn naam eer aandoet omdat hij groen van kleur is. In de bleekselderij shake zitten geen suikers, vetten en bijna geen koolhydraten in bleekselderij. Laten deze bouwstenen van het lichaam nou net niet . Dit heb je nodig stengels bleekselderij bladeren paksoi banaan groene appel mango. Was en snijd het fruit en doe in de blender. Voeg water toe totdat het fruit onder staat en blend tot en egale massa.


Voeg de groenten toe en blend nogmaals tot . Energie smoothie met avocado en bleekselderij , een perfect begin van je dag. The foundation of the perfect cream puff is light, airy pate a choux. Recepten van smoothie bleekselderij mango. Op myTaste u kunt recepten van smoothie bleekselderij mango vinden plus vele duizenden meer.


Veel mensen trekken een vies gezicht bij een groene smoothie. Onterecht, want met de juiste ingrediënten giet je een lekker én gezond drankje in je glas. In deze tropische groene smoothie zit spinazie, bleekselderij , mango en banaan.


We kunnen je verklappen: de combinatie van groente en fruit pakt . Je kunt dit maken met boerenkool (in de zomer steeds moeilijker te verkrijgen) of spinazie. Het beste is eigenlijk om je groente af te wisselen. Dus de ene dag ga ik los met bleekselderij en de volgende dag gebruik ik spinazie. Daarom mix ik vaak spinazie, komkommer of andere groene groenten door mijn ontbijt smoothie.


Vandaag weer eens een lekker, fris gezond ontbijtrecept: een groene smoothie met bleekselderij en appel! Groene smoothiebowl met bleekselderij en appel. Voeg extra fruit aan je smoothie toe als je deze groenten gaat gebruiken.


Stap 3: Extra fruit (aan te raden in combinatie met groenten uit optie 2), banaan. Mango -Cashew Spinaziesmoothie. Ingrediënten g spinazie. Smoothie met spinazie en mango. Vers sinaasappelsap naar behoefte.


Bereidingswijze ​Snij schil en was de ingrediënten. Wanneer de structuur van de smoothie nog iets te dik is, voeg dan wat water toe en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts