vrijdag 29 april 2016

Speeltuin provincie utrecht

Tijd om op zoek te gaan naar de állerleukste speeltuinen in de omgeving, waar kinderen hun eindeloze energie lekker kwijt kunnen. We klommen, gleden en draaiden heel wat af, tot we uiteindelijk tot deze top kwamen. Urenlang speelplezier gegarandeerd!


Meest complete overzicht op Kidsproof. Een indoor speeltuin of een buitenspeeltuin!

Er is voor ieder wat wils. De Speelheuvel is een openluchtspeeltuin, ruim opgezet met speeltoestellen, die de fantasie van de kinderen prikkelen. Het ligt direct naast de kinderboerderij, een ideale combinatie! Hier start ook het educatieve Natuurpad Houten. Ontdek de stoere survivalbaan, kom wipwappen of gewoon lekker knuffelen met onze dieren.


Voor een heerlijke dag in de buitenlucht ga je naar Buitenwereld! In de Daalsebuurt staat buurtspeeltuin de Duizendpoot. Een speeltuin waar je heerlijk kunt klimmen en klauteren, waar altijd genoeg te doen is en waar ze een zelfgemaakte moestuin hebben vol met verrukkelijk gezond en lekkers!

Ken jij er nog meer om ons. Welkom in het grootste indoor attractiepark van de randstad! Boordevol leuke en spannende attracties voor kinderen tot jaar en hun ouders. Binnenspeeltuin Heggies Speelschuur. Lees hier het volledige artikel.


Heb je zin om mee te doen in de moestuin? Moestuin Rivierenwijk is de gemeenschappelijk ontdekmoestuin met bloementuin en bessentuin van . Utrecht op onze website. Je leest hier meer over de geschiedenis van de speeltuin , de speeltuinmakers en de doelen en dromen voor de toekomst van Bankaplein. Inschrijven nieuwsbrief. PROVINCIE UTRECHT - De twee ontslagen ambtenaren van projectbureau Uithoflijn moesten niet.


Begin het speeltuinjaar goed: stem op ons! De Torteltuin dingt mee naar een mooie. In dit jubileumjaar waarin onze Torteltuin 25(!) jaar bestaat zetten wij alles op alles om als speeltuin weer- en toekomstbestendiger te worden!


Ons concrete eerste spaardoel is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts