donderdag 9 februari 2017

Eetbordje met naam

Jouw naam of tekst op een uniek kinderbordje gedrukt. Met de leukste opdrukken. Je ontwerpt jouw persoonlijke cadeautje(s) online in een paar eenvoudige . Je heb een leuk bordje met naam en misschien een mooie afbeelding ontworpen en nu wil je hier eigenlijk wel een compleet servies setje van hebben. Uniek om te geven en geschikt voor elke leeftijd.


Plastic bordje met naam en afbeelding naar keuze. Leuk voor tijdens feestdagen en verjaardagen! Je kunt het bordje zo persoonlijk maken als jij wilt. Geef het bordje cadeau aan de jarige en personaliseer het bordje met naam en leeftijd.


Een erg leuk cadeau is dit melamine bordje met een eigen foto. Maak nu je eigen eetbordje met jouw naam en foto! Jij kunt het bordje opmaken met . Ontwerp een persoonlijk bord met tekst of foto.


In diverse vrolijke designs. Superleuk voor kinderen. Slijtvast en bijna onbreekbaar. Daar wil ieder kind van eten! Kies je lettertype en de kleur van de letters uit en je hebt een fantastisch bordje voor uw.


Naast de naam kun je ook de geboortedatum van de kleine toevoegen. Geef dit bordje met naam en geboortedatum bijvoorbeeld cadeau als kraamcadeau, . Dit vrolijke bordje met een konijntje met een feestmuts maakt in elk geval van het eten een feestje. Zo geef je echt een persoonlijk cadeau. Wie wil er nou niet van zijn eigen bordje met naam of foto eten?


Vertalingen in context van naam bordje in Nederlands-Engels van Reverso Context: Kwam het overeen met het naam bordje dat je voor hem maakte. Ik zoek een website of winkel waar ik melamine bordjes met naam kan bestellen voor een normale prijs (dus geen 2 euro). Discreet staat onze naam in kleine letters op het identificatieplaatje. Vraag aan kamerleden Krol (50Plus), Verhoeven (D66), Bosma (PVV) en Elias ( VVD) over naam bordje voor kamerleden tijdens een debat.


Wat blijkt nu, de achternaam van de gedeputeerde is dezelfde naam als die van het bordje ! Leuk als kraamcadeau of verjaardagscadeau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts