woensdag 8 februari 2017

Philips saeco geeft geen water

Volg deze stappen om te proberen dit probleem zelf op te lossen. Reinig en smeer de zetgroep. Los direct problemen op met je Saeco -espressomachine: lees hier hoe je foutcodes afhandelt en veelvoorkomende problemen bij het koffiezetten oplost. Er komt geen koffie of water uit de machine.


Philips Saeco -espressomachine. Dit geeft aan dat de koffietrechter verstop zit met resten gemalen koffie.

Mijn machine maakt geen. NzRAewjeuk Vergelijkbaar feb. The video starts with dismantling. Ebben a kisfilmben bemutatom, hogy lehet ingyen megjavítani öt perc alatt a kávéfőző gépet! Het is mogelijk dat daarbij een kortstondig, luid en droog pompgeluid weerklinkt, totdat de pomp opnieuw van water is voorzien.


Als deze handeling u maar weinig of geen water oplevert, moet u uw toestel dringend ontkalken. Bij gebruik van een waterfilter (zie ook pagina 6) moet . Zoals te verwachten was dit zinloos want geen enkele verontreiniging in water aangetroffen maar goed het ontkalkingslichtje was weer uit dus prima zover.

Leeg vervolgens de lekbak. Plaats een nieuw (of gebruikt) Saeco. Heb nu een tijdje een volautomaat Saeco Incanto deluxe. Nu vertoont ie de volgende problemen en heb geen garantie. Bij het koffiezetten lijkt het dat ie druk mist of geen water doorheen gooit.


Je geeft aan dat er een nieuwe maalschijf is geplaatst, was dat voor of nadat de problemen optraden? Het zeefje is vaak helemaal dicht waardoor er geen water meer door kan. Gebruiken altijd ontkalkt water. Dus , denk ik, geen garantie meer. Dit toestel leverde ook nooit slappe koffie omdat, als de koffie op was, het ook geen water meer verstrekte.


De laatste tijd lekt het een beetje maar voor het . Voor nadere details, raad- pleeg de pagina betreffende de onderhoudsproducten in deze . Een andere oorzaak kan een verstopping van de uitloop zijn. Probeer de uitloop te reinigen door deze door te prikken met een naald. Geeft uw machine geen koffie meer maar spoelt deze wel? Laat de machine spoelen.


Dan is een verstopping van het watercircuit niet aan. Als jouw machine geen optie heeft voor het toevoegen van voorgemalen koffie, dan 6.

Voor 23:bestel de volgende dag al in huis! Gratis verzending (€95) bij bestellingen vanaf €50!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts