zondag 12 februari 2017

Koelkast met vriesvak tweedehands

Koelkast met een ruim vriesvak van Liebherr te koop. Het moet wel verdiepingen naar beneden, voorzie zelf hulp. Heeft je huis geen koelkast ? Of is de koelkast die in je keuken is ingebouwd veel te klein om het al je voedsel en drinken in te koelen? Het is niet ongebruikelijk dat mensen meer dan een koelkast in huis hebben. Mensen kopen vaak nog een wat grotere koelkast (met vriesvak ). Deze wordt dan bijvoorbeeld op zolder of in . Mooie koel-vriescombinatie met ijsblokjesfunctie Bekijk advertentie.


Bosch tafelmodel koelkast met vriesvak tafelkoelkast. Mag weg voor €of doe een bod. Uw koelkast bij De Zwaan bestellen is goedkoper. Ijskast met vriesvak of ruim volume met vrieslades. We hebben het op voorraad.


Weg wegens aankoop kleiner model. Heb je niet veel ruimte en ben je op zoek naar een kleine koelkast ? Doordat een tafelmodel koelkast minder hoog is (tot cm) plaats je deze gemakkelijk onder het aanrecht. Je kan ook de bovenkant als werkblad gebruiken.


Er is keuze uit modellen met of zonder vriesvak. Aangezien je koelkast dag en nacht aan staat,. Bestel voor 16u, volgende werkdag geleverd! Nieuwe tafelmodel koelkast 48cm breed nu 1euro.


Er zijn verschillende soorten tafelmodel koelkasten. De standaard hoogte van een tafelkoelkast is cm. De breedte verschilt en varieert van tot cm.


Bij het kopen van een tafelmodel voor een huishouden van tot personen heb je keuze uit een tafelkoelkast met of zonder vriesvak. Over het algemeen is dit een klein . Klimaatklasse: SN-N-ST Geluidsniveau (dB): 38. Steraanduiding vriesruimte: geen.


Totale netto inhoud (liter): 153. Lengte aansluitsnoer (m): 1. Koelmiddel: R600a Buitenmaten hxbxd (mm):.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts