zondag 19 februari 2017

Antieke lakens

Oude en antieke lakens van linnen met prachtig afgewerkte omslagen voor dagelijks gebruik. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Leg je Franse linnenkast of servieskast vol met wit stapelgoe om naar te kijken, maar ook om van te genieten tijdens het gebruik ervan. Ons assortiment bestaat uit Franse lakens , gehaakte spreien, diverse brocante tafellakens, oude en antieke slopen, nostalgische linnen keukendoeken, damasten servetten en meer. Oud Frans laken met borduurwerk en een ajourrand langs de breedte.


Het is van mooi stevig dik katoen, de kleur is off white.

Het heeft wat lichte verkleuring aan de bovenrand door het lange liggen. Dit zal door gebruik en wassen… Antiek Frans laken. Dit werd met gloeiende kolen gevuld en men bewoog het tussen de koude lakens om het bed op te warmen voor men erin kro… € 100. Vergelijk goedkope Antieke lakens uit de nieuwe collectie en bestel aanbiedingen voor de laagste prijs online.


Voor antieke linnen lakens shop je op Etsy, dé plek om je creativiteit de vrije loop te laten door het kopen en verkopen van handgemaakte en vintage producten. Ja, ik slaap natuurlijk altijd tussen linnen, maar dan wel het liefst tussen antiek linnen beddengoed. Helaas heeft nu mijn 19de eeuwse linnen beddenlaken het voor een deel begeven.


Het was afgezet met gehaakte randen van druiventrossen en met een groot, mooi geborduurd monogram.

Op dit moment is de antieke kleding (voor kinderen, zowel als volwassenen) weer aangevuld met o. Net is ook weer antiek speelgoed binnen gekomen, wat u binnenkort . Geborduurde letters en cijfers op antieke lakens , servetten en doeken. Wel eens antiek linnengoed op de kop getikt? Grote kans dat er in een hoek geheimzinnig geborduurde letters en cijfers staan. De set bestaat uit overslag lakens met kussenslopen. Alle delen hebben een mooi monogram GM.


Met schitterende kanten rand en . Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Een beddenpan is een ouderwets (bijna antiek ) gebruiksvoorwerp. In vroeger tijden werd deze gebruikt om, toen. De pan kon worden gevuld met hete stenen , kokendheet water of gloeiende kooltjes, dit laatste was echter niet zonder gevaar om zomaar tussen de lakens te schuiven.


De beddenpan lijkt op een koekenpan, . Erg mooi antiek Frans tafellaken, mooi handgemaakt kantwerk en borduurwerk. Lastig te fotograferen, in het echt vele malen mooier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts