dinsdag 21 februari 2017

Reinigingsklasse tapijt d

Reinigingsklasse op harde vloeren met A als meest effectief. Tapijt reinigingsklasse D. De Bosch BSG6A2is een 6Watt stofzuiger uitgevoerd met een energieklasse A label en voorzien van een . Daarnaast lees je hoe goed een stofzuiger werkt op tapijt bijvoorbeel of hoeveel. De stofzuiger mag niet meer dan 9watt verbruiken.

Of vind de beste stofzuiger voor uw tapijt of harde vloeren. Let dan vooral op de reinigingsklasse voor harde vloeren. Stofopname tapijt : stofopname op . Dit wordt berekend aan de hand van onder andere het energieverbruik en de reinigingsklasse. Het rechter icoontje is voor harde vloeren en de linker voor tapijt.


Nominaal energieverbruik minder dan, 900W (min. klasse D ), 600W (min. klasse G). C, reinigingsklasse tapijt D , reinigingsklasse harde vloer A, stofuitstoot A, kleur: marineblauw Meer informatie.

De stofopname op harde vloeren en tapijt bepalen de reinigingsklasse. Toevoegen aan winkelwagen. Geluidsniveau (dB) dB. LaadstationNiet van toepassing. Maximaal vermogen (Watt) 6Watt.


Deze grens geldt niet voor stofzuigers voor tapijten. Efficiëntie en duurzaamheid. Energie-efficiëntieklasse, A. Jaarlijks energieverbruik in kWh, 29.


Dit product heeft de hoogste reinigingsklasse op harde vloeren. Het opent het tapijt voorzichtig met de speciaal ontworpen. Combi tapijt en vloerborstel 2inaccessoires (aan boord):.


Wat betreft de luchtafvoer bereikt hij eveneens . Gemiddeld jaarlijks energieverbruik: 2kWh. Het werkelijke jaarlijkse energieverbruik hangt af van hoe vaak het apparaat wordt gebruikt. Correct gebruik, Zakelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts