maandag 20 februari 2017

Flesopener met opvangbak

De opener speciaal voor kroonkurken kan aan de wand bevestigd worden. Flesopener inclusief kunststof opvangbak. Na het openen van de fles valt de kroonkurk automatisch in de opvangbak. Flesjes openen gaat in een moeite door met dit wandmodel flessenopener met opvangbak.


Ideaal naast een displaykoeler.

De opvangbak is ruim en u hoeft hem niet om de haverklap leeg. Met deze flesopener hoef je nooit meer om te kijken naar de dop. Makkelijk te legen en daarmee een essentiële oplossing. Geen rondslingerende kroonkurken en geen verloren bieropeners meer.


Hoe gebruik je de opvangbak ? Champagne opener rvs L: 18cm. Bij HorecaRama vindt u flesopeners in alle soorten en maten, van verschillende materialen en eventueel met extra toepassingen. Enkele goede flesopeners mogen niet ontbreken op uw bar!

In de webshop van HorecaRama vindt u tal van flesopeners maar ook kurkentrekkers, flesopeners met opvangbak of . Gratis dezelfde dag bezorging in Amsterdam - Ook bezorging in Nederland. Beschikbaarheid: Bezorgd binnen dagen. Aantal: - of toevoegen aan. Verlanglijst Product vergelijk. Specificaties en bestellen.


Links naar Fles ontkurken-opene, BAR PROFESSIONAL. Horeca JP is dé specialist in horeca benodigdheden. De leverancier voor de horeca voor duizenden catering artikelen tegen fantastische prijzen. U koopt deze al vanaf € 1 bij Horeca. Vind wand flesopener op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Hoeveelheid: In winkelmand. U besteld deze direct online in onze webshop. FLESOPENER met opvangbak , roestvrijstaal, wandmodel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts