maandag 6 februari 2017

Wandplank met led verlichting

Vind wandplank met verlichting op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Kwart ronde wandplanken. Zware belasting met spots. Standaard massief eiken geschaafd.


Inbouwkosten: € 2- per plank - Zie . Wandplank met verlichting LIGHTBOAR lengte cm. Schrijf de eerste beoordeling. Het is mogelijk om verlichting in de plank te verwerken voor een praktisch en speciaal effect. Eiken wandplank met led verlichting.


Zoals al onze producten, worden deze wandplanken met de hand gemaakt van ruw massief hout, op maat en naar de wens van de klant. Veelgebruikte houtsoorten zijn eiken en beuken, maar bijvoorbeeld ook essen, kersen en notenhout . Meer weten over de mogelijkheden? Wil je weten hoe we de . Deze stijlvolle muurplank voor oa de badkamer of uw huiskamer beschikt over een heldere, geometrische vorm. De constructie bestaat uit een mat geborsteld aluminium en matglas materiaal. De onopvallende verlichting geeft direct licht naar boven en beneden procent elk.


Beste forummers, Ik zoek mij suf naar planken met geïntegreerde verlichting , die uiteraard onzichtbaar aan de. Als je echt inbouw wilt zou je eens kunnen zoeken op laminaat led verlichting. Kun je wat zeggen over de lichtopbrengst met in het achterhoofd dat dit enkel om sfeerverlichting gaat?


Een stijlvolle wandplank die naast het opbergen ook spullen verlicht en sfeer creëert in een ruimte. Sfeer wordt gecreëerd doordat de plank een stukje van de muur af staat, het licht wordt zacht tegen de muur gediffuseerd en laat spullen zo nog meer spreken. Deze wandplank is afgewerkt in hoogglans creme met een glazen plaat als legplank.


De plank is blind bevestig dat wil zeggen dat je geen ophangmechanisme ziet. Op basis van gedetailleerd uitgewerkte tekeningen heeft een meubelmaker de plank vervaardigd. Promotioneel Led Verlichting Plank , vind diverse hoogwaardige promotie Led Verlichting Plank producten op Led Verlichting Plank Promotie van grote database van Led Verlichting Plank fabrikanten en Led Verlichting Plank leveranciers.


Andere Led Verlichting Plank promotieproducten zijn ook te vinden op alibaba. LED - verlichting wegvalt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts