donderdag 16 februari 2017

Smoothie meloen yoghurt

Deze Galiameloen banaan yoghurt smoothie is net een heerlijke zomerse milkshake. Zo lekker, dat het raar is dat je het een gezond ontbijt mag noemen. Meloen is het perfecte fruit voor in een smoothie. Wat de meloen leuk maakt, is dat er verschillende varianten zijn, zoals de watermeloen en cantaloupe, voor ieder dus wat wils!


Ook kunnen de pitjes gewoon opgegeten worden.

De meloen smoothie met Griekse yoghurt en muntblaadjes kun je met dit recept direct . Eventueel nog wat extra sinasappelsap als het geheel te dik is. Maak de aardbeien schoon, verwijder de pitjes van de meloen en maak er blokjes of bolletjes van. Pers de limoen boven de . Gezonde smoothie van yoghurt met stukjes galia meloen , mango en blauwe bessen. Smoothies zijn inmiddels echt niet meer weg te denken.


Oké, als je mee wilt doen met de smoothie tren dan heb ik er nog eentje voor je.

Kan het nog, een zomers meloen recept? Want ook op een mooie nazomerse dag kan een smoothie met meloen een heerlijk verfrissende lunch, . Het is op dit moment het seizoen van de galia meloen , volop verkrijgbaar in de supermarkt en vaak nog in de aanbieding ook! Deze lekkere meloenen bevatten meer vruchtvlees dan andere soorten en is ook wat zoeter van smaak.


Als je er voor kiest om weer wat gezonder te gaan eten, dan hoort je ontbijt daar natuurlijk ook bij. Iedere dag je kom met yoghurt en wat fruit vullen word ook wat saai. Daarom maken we dit ontbijt net een beetje interessanter door met de zelfde ingrediënten een smoothie bowl te maken. Je hebt alleen yoghurt , meloen en wat blaadjes munt nodig!


Een voedzaam drinkontbijt zelf maken is simpel. Drinkontbijt is gezond en bevat weinig calorieën. Stop alle ingrediënten in de blender en klaar is kees. Was de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de appel (met schil) in grove stukken.


Schil de meloen , verwijder de pitten en het zachte vruchtvlees en snijd in grove stukken. Mix in de blender samen met een scheutje yoghurt. Tip: voeg een snufje kaneel!

Dit geeft een extra zoete en kruidige smaak. Een heerlijke kruidige en frisse smoothie , dat is deze meloen smoothie met amandelen zeker! Lekker met meloen , heerlijk fris. En het is zo makkelijk om een smoothie te maken: kies een van de smoothie recepten, stop alle ingrediënten in de blender en . Recept Meloen frambozen smoothie op Kids-n-Fun.


De lekkerste gerechten en recepten voor kinderen, door kinderen en samen met ouders. De leukste site voor kids en ouders op het internet, de plek voor kleurplaten, knutseltips, wallpapers en recepten om zelf te maken. Naast de aan vocht, krijg je ijzer, kalium en vitamine C binnen bij het eten van een watermeloen. En dan nog één weetje over de watermeloen : samen met yoghurt en munt doet-ie het geweldig in een smoothie.


Smoothie voor kleintjes met banaan en yoghurt , Smoothie van yoghurt , kiwi, banaan, sinaasappel, smoothie en. Voeg alle ingrediënten samen in de blender en deze bijzondere combinatie is helemaal af. De honing, yoghurt , bieten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts