maandag 6 februari 2017

Combimagnetron inbouw nismaat 38 cm

Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. Zodra je de nismaten weet kun je beginnen met het uitzoeken van een geschikte inbouw combimagnetron. Verschillende A-merken hebben in te bouwen combi-magnetrons beschikbaar met een hoogte van centimeter.


Links in het filter vind je snel de juiste combi-magnetron. Voor nismaat - cm.

Product tot van in totaal producten worden weergegeven. Van hoog naar laag sorteren. Op zoek naar een voordelige combimagnetron ? Deze magnetrons zijn geschikt voor inbouw in een bovenkast en kunnen door het roestvrijstalen design goed gecombineerd worden met andere roestvrijstalen apparaten uit het assortiment van Smeg.


Actieve filters: - Nishoogte: Compact nishoogte cm. Deze Bosch CMA585MSinbouw combimagnetron voor extra snel ontdooien, verwarmen en bereiden is geschikt voor een nishoogte … meer. OVEN MET MAGNETRONFUNCTIE ( NIS CM ) Deze opvallende oven met magnetronfunctie van ETNA heeft een wel heel bijzonder … meer.


Om te weten welk formaat jij nodig hebt, moet je de hoogte van de ruimte opmeten waar je de magnetron wil inbouwen.

Die ruimte wordt de nis genoemd. Er zijn nismaten die van belang zijn bij het kopen van een magnetron: nishoogte, nisdiepte en . Wil je een nieuwe inbouw oven of inbouw magnetron kopen maar heb je geen idee welke er in jouw keuken past? Je meet de nishoogte door met een rolmaat van de onderkant tot de bovenkant van de nis te meten. COMBI-MAGNETRON (LITER).


Inbouw Speedoven met grill, stoom, hetelucht, bovenwarmte en onderwarmte, crispfunctie, pizzastan inhoud van liter, draaiplateau, vermogensstanden, . Combi magnetron nisRVS, progr. Smeg inbouw magnetron FMI020X. Timer en automatische uitschakeling. Akoestisch alarm einde kooktijd. Rvs… € 37 € 29 00.


Zanussi - Inbouw magnetron - . Er zijn door jaren heen standaardformaten geweest voor de inbouw combimagnetron , nismaat cm. De breedte van de inbouw combimagnetron is dus altijd dezelfde maat geweest, . Deze kan ook eventueel ingebouwd worden in een nis van cm. De sierlijst is bijgeleverd.


Deze Combimagnetron is geheel uitgevoerd in rvs.

Op het digitaal display worden alle funkties weerg. Selecteer hier je inbouwmicrogolfoven dankzij onze filters in de linkerkolom. Klik daarna op de balk onderaan om de geselecteerde inbouwmicrogolfovens te vergelijken.


Deze ETNA SM120RVS inbouw magnetron heeft een inhoud van liter een draaiplateau van 24. Verder wordt door het kinderslot de bediening van je magnetron geblokkeerd en zorgt een linksdraaiende deur ervoor dat je een magnetron veilig in- en uit kunt ruimen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts