vrijdag 10 februari 2017

Smoothie pruimen kiwi

Portiegrootte: per maaltijd. Enkelvoudig Onverzadigd Vet, 4g. Meervoudig Onverzadigd Vet, 7g. Pers het sap van de citroen. Zeef de gepureerde druiven.


Mix de druivenpuree samen met de . Bijna alles kan in de blender recepten van smoothies in overvloed. Van aardbeiensmoothie tot groene smoothie. Nectarine,aardbei en banaan. Banaan, sinaasappel,peer. Kiwi , aardbei, honingmeloen.


Pruimen ,vijgen,frambozen. Appel, mandarijn,druiven. Zo kan je ook onderling combinaties maken, want alles kan je combineren. Doe je alles in de blender of gebruik je de staafmixer, dan kan je zolang pureren tot . Ze hoeven niet geschild te worden. Snijd de pruimen doormidden en verwijder de pit.


Schenk er een beetje water bij. Zet de blender aan en blend het geheel tot een egale groene smoothie. Bij deze smoothie geldt ook dat je er prima kruiden aan . Maak het jezelf makkelijk en drink deze gezonde ontbijt smoothie met banaan.


Ochtends altijd tijdgebrek? Ontbrekend: kiwi Smoothie Recepten - de lekkerste smoothie recepten. Ingrediënten Half kopje pompoenpuree Kwart avocado banaan theelepel chiazaa minuten lang geweekt Halve theelepel gemalen kaneel kopjes verse babyspinazie 2milliliter amandelmelk Bereiding Schil en ontpit de avocado. Lekker zoet maar wel gezon vol vitaminen, mineralen en vezels.


Koolhydraatarme smoothie , ook wij zijn fan! Vermijd in dit geval: passievrucht, banaan, dadels, granaatappel en gedroogde pruimen. Schil de appel en snij deze in heele kleine stukjes.


Verwijder het kroontje van de aardbei. Giet het fruit, yoghurt en de vanille suiker in de blender voor minuut kijk dan even of alles klaar is het kan zijn dat de appel nog stukjes heeft . Knijp de pruimen uit boven een bakje gooi de schil en de pit weg. Een groene smoothie is de perfecte manier om op een simpele en lekkere manier veel groenten binnen te krijgen. In deze herfst smoothie combineren we het gezonde van kaneel met melk en fruit : appels, sinaasappels en peren.


Peren bevatten een grote hoeveelheid van het mineraal kalium. De ingrediënten van deze smoothie klinken in eerste instantie misschien als een vreemde combinatie, maar de smaak is verrassend lekker. Er zitten veel vitamines, antioxidanten en vezels in dit drankje.


Neem een banaan en snijd deze ook in stukkken. Cranberry heeft ook een gunstige werking op de blaas. Doe hier naar smaak ook yoghurt bij. Voeg het toe aan de blender.


Mix dit met de blender door elkaar. Deze smoothie is van zichzelf wat zuur. Je kunt het eventueel wat . Stop de kiwi's en pruimen in de blender en voeg water toe tot dezelfde hoogte als het fruit en blend tot een egale massa ontstaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts