maandag 13 februari 2017

Tempex dozen makro

De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment. Foo non-foo gastro en alles voor kantoor. Piepschuim dozen van Synprodo zijn milieuverantwoor goed isolerend en bieden uitstekende bescherming voor vele toepassingen. Artikel, Buitenmaat, Levering, inhoud.


Lengte x Breedte x Hoogte. W 301x220x214mm, per stuk, liter. W 415x315x320mm, per stuk, liter. W 600x400x275mm, per stuk, liter.


Voor van die gewone witte tempex dozen kan ik wel voor je mee naar houten nemen als je daar heen gaat. Bestel u EPS boxen voor de komende zomer voor een optimale koeling van uw product. EPS Thermoboxen zijn de voordelige EPS boxen. De thermobox is geschikt voor gekoelde producten en warme producten.


Deksel zijn los verkrijgbaar voor de EPS boxen. De Eps boxen worden ookwel omschreven als tempex dozen. Ontdek ons uitgebreid assortiment, maak je keuze en bestel nu online. Gemakkelijk, voordelig en snel!


Info over tempex dozen kopen. Resultaten van zoekmachines! Foo non-foo gastro en alles voor kantoor. W 301x220x214mm, per stuk, liter. W 415x315x320mm, per stuk, liter.


ISOBOXEN, THERMOBOXEN, KOELDOZEN en ISOROLCONTAINERS waar uw kostbare producten lang koud ( of warm) in blijven. In plaats van een tempex doos ( die je overigens bij de makro of sligro kan krijgen). We adviseren en leveren U graag als het om koeltransport gaat. En ik bedoel echt gewoon kratten, dozen van tempex , piepschuim hoe je het ook wil noemen. Martkplaats of te ver weg of ze zien er vies uit, loop er hard over na te denken of ik het niet zelf kan maken met platen tempex en de juiste lijm.


Ik heb één of twee van zulke dozen nodig. Op internet heb ik wel een paar websites gevonden waar je ze kunt bestellen maar dat moet dan. Makro verkoopt ze zeker, met eigen logo.


Paardekooper is één van de grootste onafhankelijke distributeurs van verpakkingen en disposables in Europa. Wij leveren meer dan 35. Ons assortiment bestaat uit verpakkingen, disposables, hygiëne- en verbruiksartikelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts