vrijdag 24 februari 2017

Kledingreparatie reigerhof

Indien U een vraag of opmerking heeft kunt U contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. U kunt bij onze stomerij terecht voor het reinigen van al uw kleding. Namelijk een schoenmakerij, stomerij en kledingreparatie in één.


Dit was een mooie kans om te beginnen met het ondernemen. Zijn echtgenoot was op dat moment al. Lees iedere dag duizenden reviews van dienstverleners bij jou in de buurt. Stomerij Kledingreparatie Van Arnhem NIEUWEGEIN. Opiness - Spreekt uit ervaring!


Pas gratis deze tekst aan. Koegelwieckplantsoen 11. KE Nieuwerkerk aan den Ijssel. Rokkeveen stomerij en kledingreparatie. De Reigerhof is een multifunctioneel centrum in Opheusden.


Het gebouw bestaat uit appartementen op de eerste en tweede verdieping en biedt op de begane grond onderdak aan de bibliotheek, een wijksteunpunt van de gemeente en een gezondheidscentrum. Daar vindt u de apotheek, huisartsen, . Ontbrekend: kledingreparatie. Implantaat gedragen prothesen ( klikgebit). Reparatie van prothesen. Hoofdsponsor van het Raadhuispleintoernooi.


Hardnekkige vlekken of lastig te strijken voorwerpen? Ga dan eens langs bij de stomerij. Bekijk hier een lijst met onze beste stomerij professionals in Ouderkerk aan den IJssel en omgeving beoordeeld door StarOfService gemeenschap van Krimpenerwaard - Zuid-Holland. Vind openingstijden en zakelijke sluitingstijden van Kledingreparaties in Nieuwerkerk aan den IJssel en andere contactgegevens zoals adres, website, telefoonnummer en interactieve route.


Alle inwoners van Opheusden zijn van harte welkom voor een kopje koffie en gezelligheid. Ook nu weer de unieke service: kledingreparatie -klaar terwijl u koffie drinkt. En dit tegen een vrijwillige bijdrage. Ankerpunt in de Reigerhof.


Koersbal MBvO, Groene Kruisgebouw Kesteren, tel. Ontmoetingsochtend Huis van IJzendoorn in Ons Tehuis, tel. Inloopavond breien of haken in Huis . De avond ervoor, rond 22.


Signalement Sylvana is jaar maar heeft het verstandelijke vermogen van een jonger kind. Op de dag van haar verdwijning droeg ze waarschijnlijk een zwarte jas met capuchon en bontkraag, een zwarte spijkerbroek . Top Laundry Services in J. Met een professioneel team. Aan de Reigerhof 1in Nieuwerkerk Aan Den Ijssel vind u bedrijf Adam Menswear deze helpen u graag met problemen en of oplossingen in hun specialisme. Bright and Beautiful Wasserette.


The Best Laundry Services in Nieuwerkerk aan den IJssel on Yelp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts