donderdag 9 februari 2017

Watermeloen shake

Heerlijk in de zomer of tijdens de vakantie, een watermeloen shake. Je kunt de shake ook drinken uit de meloen zelf, dat is echt een zomerse shake! De watermeloen is hét dorstlessende tussendoortje voor een tropische zomerdag. Het resultaat is heerlijk. Deze shake is wel één van de lekkerste in de zomer, heerlijk fris.


Ik combineer het met aardbeien en een snufje kaneel. Zeker in de ramadan is dit een ideale shake. Super-Creamy Papaya-Avocado Shake with Fresh OJ and . Die heerlijke smoothies tijdens de lunch of bij die sapbar zijn simpeler zelf te maken dan je misschien denkt! Met slechts drie ingrediënten kom je al een eind. Als je het eenmaal onder de knie hebt kun je gaan experimenteren.


Maak zelf deze lekkere smoothie met vers fruit: de watermeloen smoothie met banaan! Lekker fris voor tijdens het warme weer. Een heerlijk frisse smoothie met watermeloen en komkommer. Een part watermeloen is eigenlijk al een traktatie op zich, maar je kan er ook een heerlijke smoothie mee maken.


Whey Perfection bevat per… Meer. Voor nummer van de lekkere eiwitshake recepten doe je het eiwitpoeder in de blender, daar bovenop de partjes watermeloen , de ijsklontjes en water en blenden maar. Wacht na het blenden heel even tot dat de zaden van de watermeloen naar de bodem zakken voordat je je shake in een glas schenkt. Een feestelijk recept van Chantal: Onlangs was ik boodschappen doen in de wetenschap dat Martine en haar man op bezoek zouden komen.


Ik had beloofd Thais voor hen te koken en belofte maakt schuld. Nu viel mijn oog op de watermeloen die in de reclame was, want . Maak hem in de blender voor het perfecte resultaat! Aangeboden door life-care. Halveer de meloen , verwijder de schil en zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukken.


Doe de meloen , banaan, frambozen en balsamicoazijn in de keukenmachine en maal fijn. Zet minimaal uur afgedekt in de koelkast. Verdeel de shake over hoge glazen en serveer met de ijsblokjes en een rietje. Verfrissende smoothie met watermeloen. Als je liever een wat romige watermeloen shake wilt, dan kun je de limoen vervangen voor een in plakjes gesneden bevroren banaan.


Voor een meer fruitige watermeloen shake kun je de limoen vervangen voor een handje bosbessen en een handje aardbeien. Inspiratie nodig voor een frisse smoothie? Gebruik dan dit recept met watermeloen , limoen en munt. Op vakantie kopen wij vaak zo'n enorme joekel. In de supermarkt wordt de zwaarste uitgekozen en terug op de camping starten de wedstrijdjes meloenen liften.


Watermeloen associeer ik met de zomer. Vervolgens maken wij nieuwe vrienden door onze buurtjes te trakteren op een aantal stukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts