maandag 13 februari 2017

Incassospecialist opleiding

Leergang Incasso Specialist Incasso is een vak. Een vak dat niet voor iedereen is weggelegd. Het vraagt om de juiste attitude, maar niet minder om de juiste kennis en vaardighe. Trainingen en opleidingen van het Credit Management Instituut stimuleren, prikkelen en dagen uit. En er is geen grotere uitdaging dan de uitdaging om het beste uit uzelf en uit anderen te leren halen.


Door het ontwikkelen van nieuwe inzichten en vaardigheden worden gedragsveranderingen verwezenlijkt. Start nu, probeer de cursus Praktijkdiploma debiteurenbeheer (DBH) dagen gratis! Belangrijke onderwerpen: bijscholing incassomedewerker, . Solliciteren: Ben jij de ambitieuze kandidaat die wij zoeken?


Voor een grote internationale bank in Utrecht zoeken wij een fulltime Administratief Medewerker met kennis van internationaal handelsverkeer. En heb je aantoonbare operationele, administratieve werkervaring? Vacatures Opleiding incassospecialist. Nederland en in het buitenland.


Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Informatie over de werkgevers. Werk vinden: Opleiding incassospecialist - is makkelijk! Voor ons team in Heerenveen zijn wij op zoek naar een gedreven incassospecialist.


Je verzorgt de incasso van vorderingen van A tot en met Z en bent verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte behandeling van je incassoportefeuille. Je hebt HBO werk- en denkniveau met . Wil je incassomedewerker worden? LET OP: Deze vacature is niet meer actueel en is dus gearchiveerd. Bekijk ons actuele vacatureaanbod voor openstaande functies.


Je beschikt over een afgeronde opleiding HBO opleiding en je hebt bij voorkeur enige werkervaring in de incassobranche. Je profileert jezelf als een klantgerichte en prestatiegerichte medewerker. Dit houdt in dat je beschikt over een hoge mate van klantbewustzijn en je focus ligt op het . Afhankelijk van het onderwerp wordt een ervaringsdeskundige uw trainer. Als incasso specialist bij BVCM ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig beheren van de overgedragen vorderingen en de klantrelaties.


We verwachten dat je dictaten uitwerkt, dat je zorgt voor de postverwerking, de invoer van nieuwe zaken, dat je exploten klaarmaakt en dat je daarnaast nog allerlei andere administratieve taken verricht in opdracht van de incassospecialist. Persoonskenmerken, kennis en ervaring. Op zoek naar een nieuwe uitdaging?


ING Leeuwarden zoekt een incasso specialist (debiteurenbeheer) met enige jaren relevante werkervaring. Ben jij in het bezit van een MBO of HBO opleiding , heb jij een pro-actieve werkhouding en ben je per direct (flexibel) fulltime beschikbaar? Reageer dan direct online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts