woensdag 15 maart 2017

Vloeren trends 2015

Het nieuwe jaar komt er weer bijna aan. De vloeren trends voor het nieuwe jaar staan weer op ons te wachten. Moduleo Moods biedt een creatieve studio waarin tien vloer formaten met elkaar worden gecombineerd.


Er kunnen tot 1unieke hout en steen-effect ontwerpen worden gerealiseerd met behulp van het . Zo creëer je een sfeervol en comfortabel interieur dat bovendien praktisch is in onderhoud.

Voor een zo natuurlijk . Het is daarom ook belangrijk om een goede vloer te hebben, maar het is vooral ook belangrijk om een vloer te hebben die voldoet aan de nieuwste trends. Bent u van plan op korte termijn een nieuwe vloer te leggen? In dit artikel kunt u meer informatie . De strakke wittinten van Jan des Bouvrie mogen nog wel maar dan liefst in de vorm van een sleets uitziende eiken white wash. Onze laminaten vloeren mogen dit jaar een ambachtelijk uiterlijk krijgen.


Belgische luxevinylvloeren van Moduleo inspireren je tot eigentijds interieur.

Wilt u als architect uw klant eens echt verrassen en ook nog een trendsetter zijn? Wees dan de eerste die betonplaten meeneemt in uw proces. Bent u als architect ook nog geïnteresseerd in cijfers en trends in uw branche? Bekijk dan de laatste cijfers van de . Net zoals de rest van het interieur is ook een houten vloer onderhevig aan trends.


Benieuwd naar de belangrijkste interieur trends voor dit najaar? Wij lichten ze voor u toe! Een houten vloer mag natuurlijk ook dit najaar niet ontbreken. Gepost door Martijn de Wit om 20:?


Houten vloer in uw interieur? Kan je wel wat inspiratie gebruiken? Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, . Strak, romantisch, Industrieel. Een vloer maakt het verschil in een ruimte.


Er zijn vele mogelijkheden.

Als woninginrichter zijn wij dagelijks bezig met het vinden van de beste vloer bij de wensen van de klant en zien wij dus . Ontdek hier de allerlaatste trends en laat je inspireren. Zo kan één soort vloer door worden getrokken in het hele interieur in eenzelfde stijl maar verschillende kleurnuance. Lifestyle TREND tip 3: TEXTUUR VOOR COCOONGEVOEL. Het gebruik van natuurlijke materialen in het interieur is hip!


Denk hierbij aan woonaccessoires en vloer - en wandafwerkingen van hout, steen of beton. De meest gewilde vloer van . Betonvloeren hebben een strak en stijlvol uiterlijk en geven je interieur een moderne tint. Ben jij benieuwd naar wat er past bij een betonvloer en wat de voordelen zijn? Lees gauw verder en kom erachter.


De leukste trends van afgelopen jaar waren de trends Industrieel Vintage, Poedertinten, Groenen en Hammam. Ook kijken we vooruit en geven je alvast . Kiest u voor plavuizen of gaat u toch voor laminaat. Door middel van dit artikel geven wij u een steuntje in de rug om een zo goed mogelijke keuze te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts