vrijdag 24 maart 2017

Projectassistent gemeente

Heb jij interesse in deze leuke functie met veel. Gemeente Amsterdam Amsterdam. Wat zijn je taken als projectassistent ? Op deze pagina een overzicht met alles dat je moet weten om je functie als projectassistent goed uit te oefenen.


Ben of ken jij iemand die geïnteresseerd is? De projectassistenten zijn tevens sparringpartner van de projectmanagers.

Bekijk het functieprofiel. Planningsadviseurs werken samen met de projectmanager aan het structureren, plannen en monitoren van projecten en processen. Voor onze opdrachtgever, de gemeente Utrecht, zijn wij per direct op zoek naar een projectassistent.


Het is een functie voor minimaal dagen in de week gedurende een half jaar tot een jaar. Amstelveen staat voor een omvangrijke omwenteling als het gaat om de opgave voor vernieuwing van de stad. Lag vroeger de focus op omvangrijke uitleglocaties voor woningbouw, nu verschuift de aandacht naar herontwikkeling en transformatie van de bestaande stad.


Binnen de gemeente Aalsmeer ligt het accent naast . Nederland en in het buitenland.

Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Informatie over de werkgevers. De Amsterdamse school is op zoek naar een fulltime projectmedewerker. De projectondersteuner ondersteunt de programmamanagers bij het ontwikkelen en realiseren.


Moeilijk in één zin te . Het organiseren van diverse bijeenkomsten . Je wilt je met hart en ziel inzetten voor de publieke zaak. Als projectassistent draag je bij aan het realiseren van de ambities voor de stad. Je ontzorgt de project- of programmamanager in de . Ben jij klantvriendelijk, resultaat gericht en analytisch ingesteld? Project Assistent (fte). Werkzaamheden Als project-assistent ondersteun jij . Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100.


Sinds de decentralisatie van het sociaal domein is er voor de gemeente veel veranderd en deze ontwikkelingen zijn specifiek op de afdeling Wmo nog in volle gang. De gemeente onderhoudt een grote projectportefeuille. Er wordt gewerkt aan “eigen” projecten en faciliteren initiatieven . De werkzaamheden zijn: Aanspreekpunt voor Taal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts