woensdag 15 maart 2017

Zweedse glaskunst

Shop Scandinavisch design online! De Scandinavische glaskunst is diepgeworteld in de Scandinavische designhistorie. Hier vindt u exclusief . Ben je dol op het wereldberoemde glasdesign uit Zweden?


Het komt waarschijnlijk uit deze streek in Småland: Glasriket. Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten!

Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare zweedse glaskunst! Laten we aan de slag gaan ! Vier met NOVASOL vakantie in Zweden! In deze video ziet u in vogelvlucht wat.


Kosta Boda, Zweden , Glaswinkeltje. Een glazen schaal of vaas zelf maken? Midden in de bossen van Småland ligt het Kristallen Koninkrijk. Vas Vitreum, hoogwaardige glaskunst uit Zweden.


Lena Bergström en Göran Wärff zijn ontwerpers van het merk.

Het design glas is een exponent van Scandinavisch Design. Wij bezochten er meerdere en na een paar teleurstellingen troffen we toch een werkende glasblazerij. Een winkel en website met passie voor Zweden. Je kan er ook zelf glasblazen maken. Doorsnee, de vaas is splinternieuw en.


Zweedse schuur (Mariette Vink). De zuiverheid van het Scandinavische kristal en de prachtige vormgeving sluiten perfect aan bij de 2jarige Leerdamse glastraditie. Verrassend genoeg is het echter niet de productie van hout en meubels dat Småland uniek maakt in Zweden én in de wereld. Het gebied is namelijk wereldberoemd om de productie van kristalglas. Maar er is nog veel meer te doen.


Bij de anwb en vvv in Hoogeveen . Voor glasliefhebbers een unieke kans om zoveel glaskunst verzameld in een te zien. De tentoonstelling loopt tot en met . Soms verscholen in de uitgestrekte wouden van Småland ligt het mystieke koninkrijk van het glas: Glasriket. Wie grootse ontwerpers in de glaskunst aan het werk wil zien, reist eind april af naar Zweden. VDM Glaskunst verkoopt moderne Hedendaagse Glaskunst uit Zweden , Tjechië ( Bohemen), Polen, Frankrijk en Nederland. Glaskunst objecten via de webshop bestelt, worden binnen 2-werkdagen desgewenst verzekerd verzonden via Post.


U krijgt de verzendgegevens zodat het pakket kan worden gevolgd. Zijn fascinatie voor glas ontstond toen hij voor het eerst glasblazers aan het werk zag.

Mats Jonasson Maleras ontwerpt zowel een topkwaliteit huishoudelijk glas als unieke glazen kunstobjecten. De Sandgärdsgatan, de straat die vanuit het centrum naar de Dom toeloopt, . Sinds het begin van de eeuw actief als beeldhouwer. Zijn kunstobjecten zijn vaak combinaties van steen en brons met andere materialen, zoals glas , perspex, goudfolie. Naast beelden maakt hij ook digitale schilderkunst en experimenteert recentelijk met glasgiet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts