woensdag 15 maart 2017

Hg hoogglans reiniger

HG tegelreiniger hoogglans vloeren ( HG product 18). Levertijd 2-werkdagen. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Veel voorkomende kleuren in hoogglans zijn o. De heerlijk fris ruikende en geconcentreerde reiniger is voor het regelmatig, gemakkelijk en streeploos reinigen.

Hoe kun je jouw hoogglans meubels het beste onderhouden en schoonmaken? Lees meer op de blog van Trendymeubels. Als bezitter van een hoogglans keuken (TO geeft aan ook een hoogglans keuken te willen) en wat gevoelige hg meubels met zwart hardglas durf ik te reageren : wink: Als je geen. Zachtjes reinigen en daarna met een brandschone, liefst oude theedoek of oud katoenen t-shirt de boel nadrogen. Het middel is geconcentreerd en ruikt fris.


Nederland: gratis verzending vanaf euro. Een heerlijk ruikende, geconcentreerde dweilreiniger speciaal ontwikkeld voor regelmatig, gemakkelijk en snel streeploos reinigen van alle hoogglanzende tegelvloeren en tegelvloeren van niet-kalkhoudend natuursteen. Voor een streeploze reiniging van tegelvloeren.

Met deze tegelreiniger van HG maakt u op een snelle manier tegels schoon. Speciaal geschikt voor glanzende, geglazuurde of niet-kalkhoudende tegels en tegelvloeren. Geconcentreerde dweilreiniger speciaal ontwikkeld voor regelmatig, gemakkelijk en snel streeploos reinigen van alle hoogglanzende tegelvloeren en tegelvloeren van niet-kalkhoudend natuursteen. Ideaal om hoogglanzende tegelvloeren en vloeren van niet-kalkhoudende natuursteen regelmatig en snel te reinigen.


Uw glanzende tegelvloer eenvoudig streeploos reinigen ! Nadrogen of nadweilen is met dit product niet nodig. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Vooral als je het niet op de goede manier doet, of met de verkeerde middelen. Het mooie is er dan al gauw vanaf. Het reinigt en geeft bovendien een beschermende glans.


Breng HG kookplaat intensief reiniger aan met een doekje en wrijf de kookplaat goed in. Daarna met een schoon, uitgespoeld doekje de kookplaat afnemen en vervolgens met een droge doek tot hoogglans opwrijven. Gebruik voor de dagelijkse reiniging HG.


Dat is omdat de vloer in de jaren die vette laag heeft opgebouwd van die HG reiniger , dus moet eerst helemaal ontvet worden, maar hoe? Hoogglans Vloer Reinigen. Ze hebben me ook aangeraden om, en die naam ben ik nu kwijt, bij de Praxis of Gamma, laminaatreiniger te kopen, en dat moet wel verandwoord zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts