woensdag 22 maart 2017

Gezonde theesoorten

Het is niet gek dat thee zo mateloos populair is, want je hebt ze in alle soorten en smaken. Maar naast dat thee ontzettend lekker is, is het ook erg gezond. Zwarte thee en groene thee verlagen de bloeddruk en verkleinen daarmee de kans op een beroerte.


Thee is erg gezond voor je lichaam, maar waarom is dat eigenlijk? In welke thee zit de meeste anti-oxidanten en in welke theesoort zit eigenlijk . Wat is de gezondste thee ?

Welke eigenschappen, ingrediënten en stoffen maken thee zo gezond. Welke soorten echte thee , kruidenthee en . Groene thee stimuleert het functioneren van de nieren (diuretische eigenschappen), en wordt ook aangewend in vermageringsdiëten omdat hij het metabolisme . Thee … in alle soorten en smaken en al heel lang niet meer weg te denken uit onze cultuur. Het ontzuren van je lichaam is heel gezond en geeft je meer nieuwe energie. Dit kan makkelijk met deze nieuwe super gezonde thee van Alka Vitae. In de ochten middag en avond: thee drinken we de hele dag door.


Nederlanders drinkt thee. In dit dossier lees je alle ins en outs.

Dus waarom wordt een kruidenthee dan wel een thee genoemd? Daar twijfelt niemand aan. Welke thee doet ons het meeste vet verbranden en makkelijkst . Je hebt waarschijnlijk vaak gehoord dat thee gezond is, maar weet je ook om welke soorten thee het daarbij gaat?


Er zijn immers tientallen . Het is één van de meest gedronken drank ter wereld: thee. Dan hebben wij goed nieuws! Wij hebben namelijk vijf theesoorten. Bent u benieuwd wat de gezonde eigenschappen van kruidenthee zoals, kamillethee, brandnetelthee en gemberthee zijn?


Welke moet je nu kiezen om gezond te leven? Maar er bestaan wel andere onderzoeken die aangeven dat thee inderdaad een gezonde werking heeft. We zijn momenteel bezig met het . Gezonde thee (hardcover).


Het staat regelmatig met vette koppen in de krant: thee drinken is gezond. Thee zou goed zijn voor het hart en het geheugen, tegen kanker en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts