donderdag 16 maart 2017

Kinderbordje met naam

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Origineel kinderbordje met naam of foto. Je ontwerpt dit persoonlijke kindercadeau online in een paar eenvoudige stappen voor een jongen of meisje. Jouw naam of tekst op een uniek kinderbordje gedrukt. Met de leukste opdrukken.


Maar met deze vrolijke kinderbordjes wordt iedere maaltijd vanzelf een feestje. Jij ontwerpt de bordjes namelijk helemaal zelf met een foto, naam of andere tekst. Je heb een leuk bordje met naam en misschien een mooie afbeelding ontworpen en nu wil je hier eigenlijk wel een compleet servies setje van hebben. Persoonlijke bedrukte kinderbordjes voor tijdens feestdagen en verjaardagen.


Te bedrukken met design naar keuze! Leuk en origineel cadeau-idee voor . Plastic bordje met naam en afbeelding naar keuze. Leuk voor tijdens feestdagen en verjaardagen! Ontwerp een persoonlijk bord met tekst of foto. Superleuk voor kinderen.


In diverse vrolijke designs. Slijtvast en bijna onbreekbaar. De leukste verrassing voor ieder kind! Een Bumba eetbordje met eigen naam bedrukt. Leuk als kraamcadeau of verjaardagscadeau.


Maak zelf je eigen kinderbord met foto en naam. De kinderbordjes zijn eenvoudig te ontwerpen en snel bij je thuis. Mooi en origineel als cadeau voor je kind. Nu eenvoudig online shoppen!


Een erg leuk cadeau is dit melamine bordje met een eigen foto. Daar komt de brandweerwagen! Het bordje is extra speciaal omdat je de naam van de kleine op het bordje kunt laten bedrukken.


Uniek om te geven en geschikt voor elke leeftijd. De bedrukking van het kerstontwerp en de naam word bedrukt met HD-resolutie print met hoogglans fotofinish. Een broodbordje met naam is leuk om te hebben . Een kinderbordje met eigen ontwerp is elke maaltijd een feestje voor de kinderen. Deze bordjes zijn leuk als geboortecadeau of verjaardagscadeau te geven.


BIJSCHRIJVEN Maak een item persoonlijk door er een tekstje of naam bij te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts