woensdag 22 maart 2017

Stomerij schiedam

De meest volledige site met ruim 66. Voor zowel de particuliere klant als de . Spaland kledingreparatie en stomerij is gespecialiseerd in het onderhouden en het herstellen van uiteenlopendeproducten en artikelen. Telefoonnummers, adressen, e-mail, websites, openingstijden en meer vindt u op Bedrijvenpagina. Neem dan ook je kleding voor de stomerij mee.


Voor onze stomerijservice kun je terecht in meer dan 1AH-winkels. Schiedam , kleding stomen Schiedam. We reinigen 1 milieuvriendelijk. Wassalon, Stomerij en Kleding reparaties. Stomerij Punctueel zorgt ervoor dat uw kleding weer gloednieuw uitziet.


Kaart waarop bedrijfslocatie wordt weergegeven. Robijn kledingreparatie, atelier en stomerij heeft jarenlange ervaring. Nieuw en gedragen kleding, leren kleding, maar ook woningtextiel (gordijnen enz.) . Open dan een stomerij -depot in uw winkel! U kunt uw klanten een extra service bieden met. Middelbrand in stomerij.


In winkelcentrum Hof van Spaland heeft korte tijd een flinke brand gewoed in een stomerij. De politie die als eerste ter plaatse kwam zag de vlammen uit het dak komen. Er werd direct middelbrand gemaakt. De brandweer wist de brand snel onder controle te krijgen. Gemakswinkel voor cadeaukaarten, boeken, tijdschriften, wenskaarten, kansspelen en tabak.


Bestel je cadeau online of kom naar één van de ruim 5winkels. Goede service, vriendelijk personeel, snelhei goed resultaat. In mei heb ik bovenstaande actie gekocht. Toen ik de autostomerij belde om een afspraak te maken. De medewerker aldaar gaf aan dat ik de zoveelste persoon was die hierover belde.


Deze actie van Groupon stond onder . In een stomerij en wasserette was brand ontstaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts