donderdag 30 maart 2017

Haardplateau mdf

Deze materialen zijn minder geschikt voor een haardplateau wat in de buurt van een houthaard of houtkachel geinstalleerd wordt. In combinatie met een elektrische haar oftewel een haard met schijnvuur, is het echter geen enkel probleem om een haardplateau van mdf of hout te maken. Uw haardenspeciaalzaak helpt u . Plateaus bij kachelplaats de plateau leverancier van Nederland. Wat de styling van uw huis ook is, wij kunnen er een prachtig haardplateau bij maken. Of u nu iets industrieels wilt van beton of MDF met spuitwerk, graniet, composiet, betonlook of kunststof, we kunnen het op maat maken voor uw woning en uw haard.


Een vast plateau op een muurtje of een zwevend plateau met een LED . Bekijk schouwen en haardplateaus op onze website en kom langs in onze showroom. Wilt u uw droom haard of kachel aankleden met een schouw of haardplateau ? Tegenwoordig kiezen veel klanten van Sfeerhuis Baan voor een haardplateau in natuursteen of mdf. U kunt zelf een eigen ontwerp aandragen, maar uiteraard denken onze medewerkers ook graag met u mee.


Kiest u voor natuursteen of voor mdf ? Welke kleur of in welke steensoort wenst u het plateau. Mocht u een driezijdige haard zoeken maar dan minder bree wellicht is de DRU Metro 1XTL . Nu is er bij ons alleen twijfel ontstaan over het materiaalgebruik onder de haard en voor het plateau (bovenplaat). Zij adviseren natuursteen of composiet. De Faber Triple M Smart is een 3-zijdige inbouw gashaard die frameless ingebouwd kan worden. Dankzij de hoge ruit is er een prachtig zicht op het realistische vuurbeeld van de Faber Triple M Smart.


Dit kan voor u op maat worden geproduceerd in eigen steenhouwerij! In de showrooms van Goes en Westkapelle kunt u diverse modellen bekijken. U kunt kiezen uit een schouwen of plateaus van natuursteen.


Neem uw eigen ontwerp mee of laat u . Met de Euromac Ring of Fire haalt u een ware blikvanger in huis. Door de heerlijke warmte wordt deze tafelhaard meestal gebruikt op een terras. U kunt er met meerdere personen omheen zitten waardoor iedereen kan genieten van de 13KW warmte. De Euromac Ring of Fire wordt altijd geleverd inclusief de nodige . De Dru Scenic is uitermate geschikt in combinatie met een maatwerk haardplateau van bijvoorbeeld natuursteen of MDF.


Standaard wordt de Dru . Tijdloze klassieker, houtblokken tot 60cm. Deze zijn in allerlei vormen, maten én stijlen leverbaar. Ook Frans kalksteen is een geliefd materiaal voor de haardombouw.


Een andere manier om de haard af te werken is met een haardplateau. Een haardplateau geeft weer een heel andere sfeer in de betreffende ruimte, is vaak gemaakt van MDF en wordt volledig op . Op maat gemaakt haardplateau van mdf. Bouwmans Style Products.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts