dinsdag 28 maart 2017

Kleine koren den haag

Vanaf september kunt u instromen. Zie hier de flyer met de randvoorwaarden. De manier om weer energie te krijgen na een dag werken! Elk concert is weer een feest!


Altijd al een keer willen zingen, . Connection is een gezellig koor met ongeveer enthousiaste leden.

We doen ook ieder jaar mee aan andere (zang)activiteiten. We zingen een divers repertoire: van liturgisch tot pop, van éénstemmig tot vierstemmig. We zijn een vereniging die het heerlijk vindt om met elkaar de pan uit te swingen.


Onder leiding van onze inspirerende dirigent David van Lith werken wij er elke maandagavond aan, om de muziek de uitstraling mee te geven die zij. Nog plek in het middagkoor ! Afbeelding niet gevonden. Denk aan het Nederlandse populaire ( kleinkunst )lie afgewisseld met liedjes uit andere culturen.


Music Academy Scheveningen all rights reserved.

Daarnaast proberen ze het zingen te verlevendigen met kleine theaterstukjes. Wij onderbreken voor een kleine pauze en eindigen om 22. Per project komen er verschillende muziekstijlen aan bod. Zanglessen in groepsverband module A zingen den haag overdagkoor den haag projectkoor den haag popkoor den haag timeless archicapella madame jeanette den haag Mensen zochten ook naar . Het Koorenhuis: een prachtige, muzikale locatie met een schitterend theater.


Ook de ambitieuze koorzanger die méér kan dan het zingen in een kamerkoor kan nergens terecht. Archicapella is een Haags meerstemmig gemengd koor dat leden telt. We hebben veelzijdig repertoire: Middeleeuws, Renaissance, klassiek, romantiek, wereldmuziek, arrangementen van oude popliedjes, jazz, Latijns- Amerikaanse muziek, altijd wel iets van je gading. Welkom bij het koor van de Haagse Dominicus. Het koor van de Haagse Dominicus is een vierstemmig koor en telt ongeveer leden.


Het koor staat onder leiding van Jan Hulsbergen en wordt op piano begeleid door Julia Urinyova. Onder begeleiding van onze koorleider , Pim Brackenhoff, geven wij wij hoorbaar invulling aan onze opvattingen over een multi-culturele samenleving ~ al jaar lang! Direct naar: Regio Noord - Regio Oost - Regio West - Regio Zuid - Jeugdkoren. Groningen, Frieslan Drente, ^. Haags Kleinkoor Hoewel de kerkmuziek nog steeds een belangrijke plaats blijft innemen wordt ook regelmatig wereldlijke muziek uitgevoerd.


In december dat jaar, tijdens de Chanoeka avonddienst, was het eerste optreden al. Den Haag kent veel kleine. Na Peter Halpern volgden verschillende andere .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts