maandag 13 maart 2017

Kapenga buitenpost

Enorm veel woonwinkelplezier en volop woonideeën. Groot aanbod banken, stoelen, tafels voor iedere woonstijl. Modern, design, landelijk, industrieel. In onze beide vestigingen in Friesland bieden wij een breed assortiment aan meubelen en accessoires voor iedere woonstijl en ieder budget.


Of je nu van industrieel, modern, landelijk, romantisch of klassiek . Bezoek de winkel en bekijk het ruime assortiment van deze toonaangevende woonwinkel.

Woonwinkel Kapenga Wonen levert meubels voor elke smaak. Zijn zonen Piet en Jelle Kapenga kwamen ook in de winkel en maakten zich het meubelvak eigen. De openingstijden van Kapenga Wonen B. Bekijk het aanbod van Kapenga Wonen en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen! De showroom van Superkeukens is gevestigd in woonwinkel Kapenga Wonen: hier vindt u enorm veel woonideeën voor in huis.


Van nieuwe trends in woonaccessoires tot alles op het gebied van . Kapenga helpt je graag bij je zoektocht naar jouw ideale interieur. Een interieur is immers heel persoonlijk!

Bekijk bedrijfsinformatie over Kapenga Wonen B. BUITENPOST , sector Winkels in meubels. Bij Kapenga Wonen vindt u enorm veel woonwinkel plezier en volop woonideeën voor in het huis. U slaagt gegarandeerd bij Kapenga Wonen. Gezellig woonwinkelen is het motto, waar altijd de koffie klaar . De startpagina voor Keukens informatie voor het kopen van keukens en inbouwapparatuur.


Aan de voorzijde van Lippe . Matrassen, bedden en boxsprings. Ervaar alles wat een Stressless- comfortmeubel u te bieden heeft en kom alles te weten over de verschillende, al dan niet gepatenteerde functies en materialen, kleuren en accessoires welke . HOUSE toe aan je favorieten! HOUSE In de winkel laatste dag!


De besloten vennootschap Kapenga Wonen B. Daarmee komt een einde aan veertig jaar bouwen en verbouwen aan een onderneming met zo'n 1medewerkers. Buitenpost (Bûtenpost) (Vereist).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts