donderdag 9 maart 2017

Heineken bar huren

De mobiele tap is uitgerust met een spoelbak, spoelborstel, enkele tap en bierafschuimer. Bij deze afdeling kunt u terecht met al uw vragen en meldingen over onderhoud wanneer u een horecapand huurt van . Wilt u een bar met biertap huren ? Partytentverhuur Den Bosch is uw specialist! Dan is deze heineken tap een uitstekende keuze, geschikt tot ongeveer personen.

Heineken Brabander huren. Capaciteit van deze tafeltap is liter per uur. Hij is makkelijk te verplaatsen en. Overzetschap meter per stuk. Bar steigerhout Grey Wash.


Barombouw , steigerhout per stuk. Mobiele biertap,uitklapbaar per stuk. Wij hebben houten en metalen mobiele barren in de verhuur.

Op deze barren zit een biertapkraan en een spoelbak. Deze barren zijn geschikt. De complete tap is te huur met liter of liter bier fusten.


Huurt u een bar en een koelbuffet tegelijk dan krijgt u 2- korting! Voor elke gelegenheid bieden wij een geschikte biertap. Of het nu gaat om een partytap voor tijdens een verjaardag of een schitterende LED- bar als blikvanger op uw bruiloft of bedrijfsfeest, u bent bij ons aan het . Per fust bier dient ook één keer koolzuur te worden afgenomen. Tap, barren of koelkast huren ? Bij KIJK Partyverhuur kunt u stijlvolle barren en koelkasten huren. Met onze tap- en koelmat.


Biertap huren in Den Haag. Tap verhuur en verkoop van fusten voor jouw feestje. Bekijk ons aanbod hieronder en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.


Alle ongeopende vaten bier . Uiteraard leveren wij al onze biertaps compleet met COcilinder. Wij verhuren diverse mobiele bars en taps, desgewenst met dubbele tapkraan. Bij het huren van onze bar is het uiteraard mogelijk om .

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Geheel aan te passen aan uw wensen en budget. Van koffie- tot cocktailbar.


Koolzuur is hieronder apart mee te bestellen. Verrijdbare biertap met uitgifteblad en spoelbak. Je hebt binnen no-time de sfeer van een bruin café gecreëerd met deze bar ! EEN BEZOEK AAN AMSTERDAM BEGINT BIJ DE HEINEKEN EXPERIENCE.


Geboren in Amsterdam, getogen door de wereld! Koop hier officiële tickets en krijg € korting, twee .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts