dinsdag 28 maart 2017

Chocoase haarlem high tea

Maanden geleden zag ik de high tea met chocolade fondue bij ChocOase voorbij komen op vakantieveilingen en deze veiling kon ik gewoon niet kon laten lopen! Na een kopje thee bij de kerstmarkt gingen we richting Haarlem. Het er naar toe rijden is niet helemaal vlekkeloos verlopen maar dat ook . Met vriendin Ilse Haarlem bezocht - eerst naar het Frans Hals Museum. Mijn verjaardagscadeau - high tea tegoed bon voor twee - geconsumeerd. Leuke entourage - in oude Droste fabriek en gelegen aan het water.


De smakelijk belegde sandwiches, en zoetigheden waren heerlijk smeuïg. Lekkere theesoorten(onbeperkt) de etagere met sandwiches, scones,cake clotted cream en jam brownies goed en meer dan genoeg ,we zijn kogelrond weggegaan! Kom genieten in een ontspannen sfeer in de voormalige Droste-fabriek aan het Spaarne. Zelf een review plaatsen. High tea (vanaf personen).


Voor deze gelegenheid zijn nog geen . In het hippe centrum van Haarlem , onderweg van het station naar de Grote Markt kom je dit chocolade paradijs tegen. Je bent ook van harte welkom om tijdens de lunch te genieten . De muffins waren droog en het krentenbrood was oud en vonden wij niet echt passen bij een high tea. Wij zaten erg mooi aan de grote ramen asn de warerkant. Pluspunten voor de locatie.


Photo of Restaurant Chocoase - Haarlem , Noord- Hollan The . Op woensdag maart gingen wij voor een high tea en we hadden ons ontzettend verheugd. Maar dit werd een complete domper! Hoe durven jullie dit een high tea te noemen?


Geen fingersandwiches maar grote sandwiches, compleet met korst, waarvan een broodje gezond was! Niet eens mooi geserveerd op een . Dit restaurant aan het water in Haarlem is gelegen in de oude chocoladefabriek van Droste. Je wandelt er makkelijk heen vanaf Haarlem station en ook met de auto . Er zijn plekken waar wij nú al naar uitkijken. Deze nieuwe hotspot komt in het geweldige Droste pand aan het Spaarne (waar Chocoase nu nog zit).


Met uitzicht over het Haarlemse water dus, een authentiek stukje Haarlem. Merel en Frank die wij kennen van Het . De bekende chocoladegeur van Haarlem eindelijk weer terug. ChocOase zal zoveel mogelijk werken met biologische producten. De bewuste keuze voor duurzaamheid komt ook tot uitdrukking door het serveren van thee . Maar gelukkig denkt ChocOase toch aan de chocoladefan!


Kies voor de Harlem Tea Party en geniet onder meer van een chocoladefondue met Droste-chocolade. Met vers fruit, lange vingers en vanille ijs! Restaurant ChocOase - GESLOTEN in Haarlem leent zich ook goed voor een vriendinnendag en high of afternoon tea. Mijn Klacht: het bedrijf neemt geen zomer high tea kaart werd niet netjes door deze meneer behandeld de hema was de schuldige om deze kaart uit te brengen bij restaurant ( chocoase ) in haarlem voormalige Droste Cacoa fabriek.


Vandaag was het van dat waardeloze weer waar je geen kant mee op kunt. Dus besloten we om maar weer eens op de vakantieveilingen te gaan zoeken naar vermaak. Theesalon Bij Babette is Haarlems enige echte Britse theesalon.


Bij Babette staat bekend om haar Afternoon Tea en Scones en serveert ook zelfgemaakte taarten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts