vrijdag 10 maart 2017

Wmf koffiemachine horeca

Informatie over professionele koffiemachines voor horecaondernemers en bedrijven en instellingen op zoek naar kwaliteit en rendement. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. De horeca is afhankelijk van goede kwaliteit en is goede koffie een must. WMF koffiemachines staan voor Duitse degelijkhei kwaliteit en precisie in optima forma.


Met een koffiemachine van WMF kunt u uw . Elke koffiemachine is uniek en een specialist voor de meest uiteenlopende eisen in de horeca en het bedrijfsleven. Made in Germany ten voeten uit. Ongeacht capaciteit, locatie en koffiesoort : er is altijd een topmachine die aan de eisen van . Koop of Verkoop wmf op Marktplaats. Van de rode indicatie lampjes is gebroken (van de linker opvang tank). Opvang tanken hebben een.


Koffiemachines voor professionals. Door de samenwerking met WMF kan Café del Mar haar cliënten voorzien van ultieme apparatuur om het beste uit haar prachtige koffiebonen te halen. Met haar brede assortiment . WMF BISTRO koffiemachine Te koop een WMF BISTRO koffiemachine.


Deze volautomatische WMF Bistro koffiemachine is door omstandigheden slechts weinig gebruikt en is daarom z. Een hoogwaardig RVS frame en hardstalen maalschijven zorgen voor een lange levensduur, zelfs bij boveng. WMF staat ruim 1jaar bovenaan met de meest kwalitatieve koffiemachines. Jarenlange innovatie heeft WMF gemaakt tot een betrouwbare leverancier van stijlvolle en. De WMF Espresso is een volautomatische barista machine.


Maakt espresso, zoals alleen maar een echte barista kan. Simpel met één druk op de knop! De koffie bepaalt namelijk de smaak en dat is erg belangrijk. Goede koffie is onmisbaar in bijna elk horecabedrijf. WMF is een veelzijdige Duitse kwaliteitsmerk.


De ene koffie is de andere echter niet en dat geldt ook voor de apparatuur. Hoe kies je een koffiemachine die het beste bij jouw horecabedrijf past? Darboven heeft diverse volautomaten van Schaerer en WMF in haar assortiment.


Maak het verschil en laat zien dat u waarde hecht aan Maatschappelijk Verantwoord . Sindsdien is gebouwd aan een naam als betrouwbare leverancier aan bedrijfsleven en horeca , terwijl ook de consument een . Volautomatische koffiespecialiteitenmachine voor Espresso De machine is uitgerust met LED lampjes, een touch screen display, automatische reinigingsprogramma, uitgifte voor heet water, registratie van ieder afname en droog residu. Leverbaar met geïntegreerde watertank .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts