dinsdag 14 maart 2017

Douchegoot rvs

Vele aanbiedingen bij bol. RVS Douchegoten koop je eenvoudig online bij bol. Sanitairwinkel heeft een ruim aanbod douchegoten in verschillende varianten en maten.


De douchegoot wordt in uw tegelvloer verwerkt zodat het water makkelijk weg kan lopen. U heeft de keuze uit een strak RVS ontwerp of een tegelgoot. Een RVS douchedrain zorgt voor een strakke look in uw douche. Een douchedrain of douchegoot is eigenlijk niet meer weg te denken uit een moderne badkamer. Los standaard rooster t. Alle douchegoten op deze pagina zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit roestvrij staal en voorzien van een zij-uitloop.


Onze populaire CityLine douchegoot is bovendien uitgevoerd met volledig RVS sifon en RVS haarfilter. Wat van belang is bij een douchegoot , is dat deze volledig vervaardigd is uit RVS. RVS zorgt namelijk voor een lange levensduur en blijft het langst mooi in een hygiënische ruimte. Daarnaast zorgt het ook voor een moderne uitstraling in uw badkamer. Voor een elegante afwerking van de waterafvoer van uw badkamer, heeft u een ruime keuze in de douchegoot afdeling van onze webwinkel.


Dit is een lange, geperforeerde metalen strook waar het overtollige water naartoe stroomt, direct uw afvoer in. Ons assortiment bevat vele verschillende en veelzijdige exemplaren . Deze goot is ook nog eens uitermate belangrijk bij het aanleggen van een douche of bij het afbakenen van een natte ruimte. Wij hebben zeer praktische goten met design als uitgangspunt.


Wij zijn specialist op het gebied van afwateringstechnieken. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.


Easydrain Compact TAF Verlaagd douchegoot rooster 90cm voor tegeldikte 3-mm RVS. Home Afwatering Afvoergoten Rvs douchegoten. Wij leveren zes verschillende typen RVS douchegoten voor verschillende toepassings- gebieden. Zowel prefab oplossingen als douchegoten op maat: Van inloopdouches in woningen en hotelkamers tot grote doucheruimtes zoals in wellness-centra, . Douchegoten zijn er in allerlei soorten en maten waardoor er zeker weten een douchegoot bij zit die het beste aansluit op uw badkamer!


Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ronde of juist vierkante douchegoten , of voor glazen roosters! Wanneer u gebruiktmaakt van douchegoten wordt de afvoer praktisch onzichtbaar, . Met Easy Drain Compact kiest u voor de meest ondiepe douchegoot ter wereld! De rondom voor gemonteerde, metalen flens is ideaal voor de tegelzetter.


Hierdoor is het goed te reinigen en door te spoelen. Douchegoot van het A-merk Wiesbaden staat garant voor kwaliteit. Mueller Basic douchegoot RVS met flens 90x7cm.


Nieuw in doos douchegoot vaste prijs € 13- het alternatief voor de douchebak eenvoudig te monteren door 1-zijdig afschot vereenvoudigd tegelwerk minder snijwerk van tegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts