maandag 27 maart 2017

Gitaarles nesselande

Beste gitaarles in Rotterdam. Wij geven les aan zowel jongeren als aan ouderen. Dit kan eigenlijk al vanaf een jaartje of een leeftijd waarop een kin zij het spelenderwijs, nog een hoop kan leren. Maar ook geven wij bijvoorbeeld . Het stemmen van een gitaar is een belangrijke gitaartechniek omdat je uit een ongestemde gitaar natuurlijk nooit een mooi geluid kan halen. Wij vinden dit zonde, want gitaar spelen kan iedereen, jong of ou beginnend of gevorderd.


Dit is uw kans om eindelijk de gitaar op te pakken. Peter van Ravens Beeld en Geluid By Jamstudio. Abe jaar oud en speelt Russisch volksliedje - Duration: seconds. Joost picchu machu - Duration: minutes, seconds.


This item has been hidden. Gitaarles Nesselande , Rotterdam. SubscribeSubscribedUnsubscribe 494K.


Daarnaast vindt u op onze website allerlei informatie over onze gitaarschool, zoals de tarieven en bijvoorbeeld de inhoud van onze lessen. Daarnaast zullen wij regelmatig filmpjes plaatsen van bekende en minder bekende gitaristen. Voor diegene die gitaarspelen gewoon een keer willen uitproberen maken wij het wel. Er zijn twee locaties, in Rotterdam en Renkum. Mijn naam is Niels van der Steenhoven, gitarist, muziekdocent, songwriter en producer uit Rotterdam.


Nils van Grevenbroek heeft baan functie op zijn of haar profiel. Hier kun je meer informatie vinden over mij en mijn muzikale activiteiten. Wait while more posts are . See what people are saying and join the conversation. CurZusZo organiseert cursussen, trainingen en workshops voor particulieren, bedrijven, scholen en kinderopvang.


Beautiful Surrender - gitaarles nesselande. The clip is recorded in Rotterdam. Een HBO opleiding waar wij muzikanten opleiden tot beroepsmusici. Eigen lespraktijk aan huis.


Ik ben gevestigd te Rotterdam- Nesselande. Online lessen zijn ook mogelijk! Houdt u van vette gitaarlicks in de rock, soul en pop of speelt u liever een mooie ballad op een akoestische gitaar?


Toverkunst, De Knoop in Nesselande , BSO Sjakie in de. CuliNESSE op het strand van Nesselande.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts