donderdag 28 december 2017

Foto achter acrylglas

Ons glanzende premium acrylglas laat de kleuren in uw foto stralen en creëert optische diepte. Kies uit glans of anti-reflex ( glans zonder weerspiegeling). Aanbevelingen voor acrylglasfoto's. Uw foto achter acrylglas. Bent u op zoek naar een origineel cadeau?


Laat uw mooiste foto achter of op acrylglas zetten met indrukwekkend diepte-effect.

Bestel eenvoudig op Kruidvat. Briljante kleuren en indrukwekkend diepte-effect. Twee drukvarianten: directe UV-druk (ook waterbestendig) of Fineartdruk op Premium- fotopapier die direct op . Een origineel cadeau dat past op ieder bureau. Het is prettig werken met een aanblik op uw favoriete foto achter acrylglas in het formaat 13xcm. De foto wordt rechtstreeks per UV-direct-druk op het 5mm dikke acrylglas gedrukt.


Dat zorgt voor briljante kleuren met een ongekende dieptewerking. Prachtige kleuren, perfecte verwerking: Je lievelingsfoto achter acrylglas.

Laat je foto schitteren en bestel dit grootformaat bij Pixum. Blikvangers achter acrylglas ! De lichtinval op het glas geeft uw foto telkens een ander effect. Uw kunstwerk wordt een bijzondere blikvanger door de unieke dieptewerking.


Laat het licht spelen met uw foto. Zo blijft uw persoonlijke fotokunst bijzonder om . Wanneer je foto is afgedrukt, wordt deze verlijmd tussen een plaat acrylglas en een dibond plaat tot een foto achter plexiglas. Let op: je foto wordt dus niet op het plexiglas gedrukt, zoals dat vaak wel het geval is bij onze concurrenten.


Het acrylglas dat wordt gebruikt zorgt voor de typische strakke uitstraling van de foto,. Een dikke laag glanzend acryl maakt van elke foto een museumstuk. Door een nieuwe druk techniek is het mogelijk om een professionele uitstraling en kleuren te krijgen wanneer jouw foto direct in het Acrylglas gedrukt wordt.


Hierdoor blijft je herinnering altijd goed ook als je deze buiten hangt. Fine Art foto achter Acrylglas. Keus uit verschillende formaten en prijzen. Topkwaliteit met de modernste techniek. De zeer moderne UV- directprintmethode in combinatie met een speciale glasverhardingstechniek maken maximale resolutie en natuurlijke kleurweergave op hoogwaardig acrylglas mogelijk.


Onze 6-kleur printtechniek geeft zelfs details zeer nauwkeurig weer, terwijl grote . Dit product, ook wel foto op plexi genoem geeft je foto een ongekende dieptewerking.

Bovendien is het materiaal zeer duurzaam en beschermt het je afdruk tot in lengte van jaren. Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. Wij produceren jouw foto achter acrylglas met de nodige zorg en aandacht, zodat u 1 tevreden bent met uw acrylglas-foto van bestecanvas. Op alle producten geven wij een tevredenheidsgarantie. De foto verlijmd achter acrylaat heeft museumkwaliteit!


UV bestendig en 1 kleurecht. De lambda vaklab fotoafdruk is vrijwel pixelloos en haalt het maximale uit iedere foto. De afdruk wordt verlijmd achter 3mm acrylaat en tegengeplakt met 3mm dibond. Ontspiegelend anti-reflex acrylaat optioneel.


Bij foto achter Acrylglas word uw foto als poster in de beste kwaliteit en met de meest briljante kleuren op speciaal fotopapier met een super gladde structuur afgedrukt. Daarna wordt de foto met een zeer transparante ultra heldere lijmfolie verlijmt achter acrylglas. Perplex wil zich van de vele andere producten onderscheiden door een foto achter 3mm plexiglas te plaatsen.


In tegenstelling tot een klassieke lijst wordt de foto verlijmd waardoor het geheel strak zit en er geen bolling of verschuiving kan plaatsvinden. Aan de achterzijde wordt de foto op dibond verlijmd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts