dinsdag 19 december 2017

Brasserie t regthuys wassenaar

Je kunt er heerlijk een kopje koffie of thee drinken, lunchen, hightea, dineren en aan onze wijnbar één van onze prachtige wijnen drinken. Een heuse aanwinst voor het chique Wassenaar. Rundercarpaccio met pittenmix, oude kaas, spekjes en een pesto mayonaise. Carpaccio of beef with a mix of seeds, old cheese, bacon and a mayonnaise of pesto.


Ceviche van zwaardvis met een filet americain van tonijn, wakame, brioche en een piccalilly mayonaise.

Gewaardeerd met een 7. Den Haag centraal bus tot aan halte van Oldenbarneveltweg ( Wassenaar ) min. Leiden centraal bus tot aan…. Butler neemt contact op met het restaurant en zorgt dat je aanvraag aankomt. Regthuys laat het oude Wassenaar weer bruisen.


In het oude Wassenaar is het Plein weer tot leven gekomen met een prachtige Brasserie , waar je de hele dag door kunt genieten van allerlei lekker eten en drinken. Van een lunch, diner, high tea en een overheerlijk glas wijn uit onze wijnbar.

De keuken werkt uitsluitend met verse en eerlijke producten. De prijs-kwaliteitverhouding van de gerechten speelt. Lunch, High tea of dineer op deze prachtige locatie in Wassenaar.


Frans restaurant, Mediterraan restaurant, Oosters restaurant. Op het `plein 18` is in het historisch pan. De brasserie werd gezellig ingericht met aardetinten, roze pluchen . Ga een dag naar Wassenaar ! Het Wassenaarse restaurant behaalde de 4e plaats in de regio Zuid-Holland. De ranglijst wordt opgesteld op basis van reviews van gasten. Vanwege deze plaats in de top serveert het restaurant.


Martin en zijn vrouw Patricia toverden een leegstaand pand aan het Plein in het oude centrum van Wassenaar om tot een bruisende brasserie. Wijnproeverij voor twee € 4- Bestellen. Bij mooi weer kun je op het . Deze horeca gelegenheid is beoordeeld op Iens met in totaal 3reviews.


Deze brasserie - wijnbar is gevestigd in een prachtig historisch pand dat vroeger dienst deed als rechtszaal.

De naam van deze brasserie – wijnbar is daar dan ook een. Recensies zijn geschreven door gasten van het restaurant. Restaurant in Wassenaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts