dinsdag 12 december 2017

Dta cursus

Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan wet- en regelgeving, asbest hygiëne en bescherming. Volg in dagen de Cursus DTA voor leidinggevende. Leer hoe u asbestsanering aanstuurt en controleert. Meerdere startdata per jaar! DTA - cursus De vierdaagse DTA - cursus is bedoeld ter voorbereiding op het DTA- examen en is gericht op iedereen die toezicht houdt op of zelfstandig uitvoering geeft aan asbestger.


Dit kunt u volgen bij KOVA BV in Oosterbeek. Opleidingen voor vezels en agentia. Leer als leidinggevende te werken aan asbestverwijderingsprojecten. Inhoud van de DTA cursus. In de DTA -opleiding krijgen cursisten alle kennis en praktische vaardigheden aangereikt om tijdens asbestsaneringen deskundig leiding te geven.


Van de cursist wordt dan ook verwacht dat zijn vooropleiding en ervaring voldoende zijn om dit niveau aan te kunnen. De DTA -opleiding is een cursus op MBOniveau. De ervaring leert dat cursisten gemiddeld ten minste studie-uren moeten besteden aan de voorbereiding van het examen om van een goede kans op het . De cursist voldoet aan de exameneisen in bijlage XIIIc, behorend bij artikel 4. Arboregeling, om het DTA -persoonscertificaat te verlengen. Daarnaast verzorgen wij ook een maatwerk cursus asbest voor woningcorporaties, installatiebedrijven en afvalinzamelaars. Deze cursus is bedoelt voor mensen die in hun werk te maken hebben met het verwijderen van asbest.


Daarnaast is de cursus ook geschikt voor mensen die toezicht houden op processen die met asbestverwijdering, en –inventarisatie te maken hebben. Een DTA geeft leiding aan een of meerdere asbestverwijderaars (DAV) op locatie. DTA cursus op MBO niveau leert de DTA hoe hij het verwijderingsproces in goede banen moet leiden en . Dit is de reden dat elke sanering verplicht begeleid moet worden door een DTA. Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering ( DTA ). Het is belangrijk dat de DTA goed op de hoogte is van de wet- en regelgeving.


Komende maanden hebben wij avondcursussen DAVen DTA. WIL JE EEN OPLEIDING VOLGEN? Binnen Nederland zijn er allerlei wettelijke eisen gesteld aan het verwijderen van asbest. De cursus is afwisselend en de lunch uitstekend.


ACMAA: Inloggen Labcom Calamiteiten. Cursusprijs: 4euro (incl. lunch excl. examen) Lesmateriaal euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts