donderdag 14 december 2017

Keukens scandinavisch design

Al meer dan jaar leveren wij Deens design voor verrassend lage prijzen. Keukens die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar waarbij ook onze manier van leven en het gebruik van de keuken centraal staan. Maar dit is niet altijd het geval. Deze keuken heeft een moderne uitstraling, gecombineerd met kleurrijke accenten.


Hout voegt een lichte, warme sfeer aan de kamer en aan witte meubels toe.

Een andere optie is het gebruik van materialen uit porselein zoals Dekton met een houtafwerking, die niet de speciale zorg nodig . Toch hoeft dit lang niet altijd zo te zijn. De catalogus staat vol met nieuw design , mooie en functionele details en inrichtingstips. Laat je inspireren en geniet van het feit dat jouw dromen uit kunnen komen. Scandinavische designkeukens.


Dit design heeft een jong, hip en . En de keuken is daar geen uitzondering op! Zin om ermee aan de slag te gaan?

Dat de keuken allang niet meer alleen als functionele woonruimte dient , is de laatste jaren wel duidelijk geworden. Een strak design is ideaal te combineren met de minimalistische trend. Collectie Modern natuur. Het is niet altijd eenvoudig om uw eigen persoonlijkheid te laten doorschemeren in een stijl. Zijn het de heldere, koele kleuren?


Het is geliefd vanwege het subtiele design en het vele gebruik van hout waardoor je een natuurlijke uitstraling krijgt. We laten er een paar aan je zien. Je leest hieronder meer over dé kenmerken van Deens design in de keuken. De keuken komt van bij Kvik, de stoelen zijn van het merk Hay. Deze steen heeft een zacht en subtiel motief.


De tekening loopt door langs de zijkant van het werkblad en werd in bookmatch (spiegelend) voorzien voor het kookeiland. Het zijn deze details die het ontwerp naar een hoger niveau. Met keukenaccessoires geef je elke keuken meer pit! Originele accessoires, design inspiratie en trendy spullen om te koken met prijs advies vind je hier.


Daarnaast is de omgeving waarin zij wonen natuurlijk ook prachtig om naar te kijken. Het zijn ontwerpen die gekenmerkt worden door functionaliteit en duurzaamheid.

Met een vormgeving die puur is, eenvoudig. Vorm volgt functie staat hen op het lijf geschreven. En dan hebben we nog niet de term tijdloos gebruikt, iets dat ook .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts