zondag 10 december 2017

Bauknecht vaatwasser storing f6 e1

Vattwasser geeft Fstoring , laat wel water in en pomp draait ook wel, dus het lijkt erop dat het niet de pomp is. Iemand een oplossing wat dit nog meer kan zijn? Bauknecht pomp werkt niet. Een storingscode die veel voorkomt is F1.


Deze storing kunt u dan ook laten verhelpen door een monteur.

Het is dan namelijk zo dat er problemen zijn met de zogenaamde NTC-sensor. E, Storing aan de watertoevoer. E Waterlek of te hoge waterstand. E Storing aan de pomp. E Storing aan de verwarming.


Ligt aan een defecte kraan, verstopt zeefje of. LEES DEZE BEKNOPTE HANDLEIDING EN DE MONTAGE-INSTRUCTIES ZORGVULDIG DOOR VOORDAT U HET APPARAAT VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT! HET BEDIENINGSPANEEL VAN DEZE AFWASMACHINE WORDT GEACTIVEERD DOOR .

Ewater inlaat storing. Beste forummers, ik hoop dat er iemand is die mij kan helpen met de storing met mijn vaatwasser. Triac op besturingscircuit kortgesloten. FWater hoogte storing.


FWater inlaat storing. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Wij hebben een storing met melding E- F8. F1: Probleem met de NTC. Dat kan betekenen dat het water te heet wordt (continue verwarmen) of de NTC verbinding verbroken is.


F8: Water hoogte storing. F9: Water inlaat storing. X knipperen is een signaal dat de kraan dicht zit.


Dan heeft de machine een storing die opgelost dient te worden alvorens u verder kunt wassen. Er zijn verschillende storingscodes met verschillende oorzaken. Vanmiddag gaf onze wasmachine de storing F14. Inmiddels hebben we ontdekt dat dit een defect onderdeel is.


Dit kunnen we dus laten repareren.

Maar nu zit onze was er no. Faan, wat kan ik doen? FModuul storing oververhitting. FTe hoog niveau water. E: water inlaat storing.


Op deze pagina behandel ik de meest voorkomende problemen, foutcodes en storingen zodat je zelf je afwasmachine problemen kunt oplossen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts