dinsdag 19 december 2017

Gaskachel etna

Etna kachels en haarden Indien u op zoek bent naar een Etna gaskachel of gashaard dan bent u bij een van de Stokertje bedrijven aan het juiste adres. Ronde Gashaarden zijn er vanaf 1euro. Gratis bezorgd in Den Haag en omstreken, inruil is mogelijk!


Plaatsen is mogelijk in overleg. Propaangas ombouwsets voor gaskachels , z. Haarlem (Noord-Holland) .

Al onze gashaarden leveren wij met jaar garantie. Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht. Het aansluiten van de gashaard kunnen wij ook verzorgen, u heeft dan een gashaard die aan alle eisen voldoet. Aansluiten doen wij vanaf € 4-. Strakke compacte Etna gaskachel.


Deze kachel is volledig schoongemaakt en gecontroleerd en voorzien van thermostaat. Leuke kachel voor een leuke prijs en natuurlijk ook met jaar garantie! Toen de centrale verwarming opkwam die de gaskachel verdrong, werden ook koelkasten en elektrische . Mooie staat en werkt perfect.

Weg wegens plaatsing centrale verwarming. Merk: ETNA Type: BMallorca Vermogen: 1kW. Zeer nette gaskachel met kroondeksel. Prijs (incl. btw): € 8500. Dit product heeft geen extra opties.


Reparatie gaskachel ( Etna ). Type klus: Gaskachel of gashaard repareren, onderhouden of verplaatsen. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . In afwachting van de renovatie van de woonkamer in mijn nieuwe huis maak ik nog even gebruik van de oude gaskachel die daar staat.


Reageer op deze vraag Misbruik melden. Ik zie geen vonkje bij het ontsteken. Of u nu een onderdeel voor uw houtkachel, gaskachel op pelletkachel zoekt, wij hebben het. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Jotul en Dovre.


Heeft u een kachel van dit merk? Dan bent u bij Kachelsenhaardenwinkel aan het juiste adres! Gangbare kachelonderdelen van andere gerenommeerde merken die we op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts