vrijdag 29 december 2017

Volgnummer dispenser

Volgnummer - dispenser , voor de volgnummers. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor bijpassende producten, bezoek de webshop. MultiShape lever volgnummersystemen inclusief volgnummer dispenser en volgnummerklok.


Ook losse volgnummerrollen.

Een van de meest gebruikte rolhouders voor volgnummerrollen ! Voor elk systeem bruikbaar, eventueel in combinatie met rolhouder standaard. Deze volgnummer dispenser wordt ook gebruikt bij . Mechanische volgnummer dispenser My Turn VX3. Door het overhalen van de hendel komt het volgende nummer uit de dispenser.


Dispenser is van kunststof. Uw klanten trekken nooit meer teveel nummers uit de dispenser. Gegarandeerd enkel nummer per klant !

De dispenser kan aan de muur maar ook op een vloersteun bevestigd worden. De vloerstandaard en muur beugel zijn los verkrijgbaar. Standaard voor dispenser (volgnummer) Standaard zwart met vierkante voet t. Een volgnummer is de makkelijkste manier om de volgorde van binnenkomen te onthouden. Dit zal veel irritaties bij de klanten voorkomen.


Bovendien kunnen klanten op deze manier eenvoudig zien hoe lang het ongeveer nog zal duren… € 3 € 2 45. Prikklok en rondecontrole. Ttickets zijn voor gebruik met de D9Turn O Matic dispenser , voor een efficiënte doorstroming beheer van klanten. Elk genummerd ticket roll is cijfers, het eerste cijfer is een watermerk. Verkocht in doos van rollen van 4. Het gebruik van een volgnummer systeem wordt niet alleen gewaardeerd door uw klanten, het genereert ook extra omzet.


Ook de bijbehorende volgnummer tickets zijn uiteraard in diverse kleuren bij ons leverbaar. Indicator, cijferig rode LED display met zwarte omlijsting,. Plug-in stroomtoevoer (universeel). Hoe meer u afneemt hoe meer uw korting oploopt!


Bestel makkelijk en snel op Verpakkingshop. Goede volgnummer dispenser t.

Levertijd: 5-werkdagen. Pagina : Weergave: Sorteren op. Prijs laag - hoog, Prijs hoog - laag.


Op zoek naar een volgnummer dispenser ? Bekijk onze prachtig ontworpen volgnummer dispensers voor iedere toepassing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts