dinsdag 19 december 2017

Microvezel wasmiddel

New Eco Microwash voor de professional is een speciaal microvezel wasmiddel voor de reiniging van je microvezel doeken. Gratis bezorging binnen NL en BE. Om microvezelproducten in optimale conditie te houden hebben wij als een van de eerste microvezel leveranciers een veilig en zeer zuinig geconcentreerd vloeibaar microvezel wasmiddel gelanceerd!


Dit onder de naaNeweco MICROWASH. Meer informatie hierover vindt je in onze rubriek microvezel . Veelal gratis verzonden! Microvezel Wasmiddelen koop je eenvoudig online bij bol. Het microvezel wasmiddel van Wilnelco, is een professioneel, geconcentreer vloeibaar, wasmiddel wat zeer goede resultaten levert, reeds bij lage temperaturen. Momenteel komt de bodem van mijn gallon in zicht en heb ik dus een nieuwe nodig.


Helaas is dit middel al enige tijd niet op voorraad bij Carclean, waardoor ik zit te kijken naar een ander vergelijkbaar wasmiddel. Wat gebruiken jullie en heeft iemand ervaring met een van onderstaande produkten? Cleanmaster Biolux Vloeibaar Wasmiddel liter Speciaal ontwikkelt voor het wassen van microvezel -materialen. Ideaal Wasmiddel voor microvezeldoeken.


Een microvezel wordt zo genoemd als deze minder weegt dan gram per kilometer lengte. Dat is ongelooflijk licht. De meeste microvezels hebben een diameter kleiner dan. Met standaard wasmiddel zijn wax-, siliconen- en polijstmiddelresten niet optimaal uit de gebruikte microvezeldoeken te verwijderen.


Daardoor verliest de microvezel doek zijn zachtheid en verliest de microv. Gebruik ook vloeibaar wasmiddel en geen waspoeder. Dit is namelijk veel te ruw voor de doeken. De temperatuur zet u best op 60°C, 40°c of lager is ideaal.


Wil je de doeken echt grondig reinigen en ontvetten zijn er twee . Niet samen met andere was en geen wasverzachter gebruiken! Sommigen gebruiken ook een speciaal wasmiddel voor microvezel , . Was je de microvezels in de wasmachine, stel deze dan in op maximaal 40° Celsius. Het waspoeder kan in de vezels vast komen te zitten. Sorteer je microvezeldoeken en . Na een jaar van ontwikkelen en testen bij verschillende gezinnen en bedrijven, nieuw in de webshop: Evika wasmiddel. Hoog geconcentreerd (ml dosering voor een volle wasmachine ), geschikt voor alle soorten was en alle wastemperaturen.


Daarnaast bijzonder geschikt voor het wassen van microvezel doeken en . Wasverzachter Mild Geurloze variant speciaal voor voedsel-verwerkende industrie en de gevoelige huid. Vlekoplosser Voor het duurzaam verwijderen van vlekken en geuren. Geschikt voor zowel gekleurde als witte was. Als de doeken niet echt vuil zijn kan de MF Rejuvenator het wasmiddel vervangen maar als ze écht vuil zijn dan blijkt een typisch wasmiddel een beter waskracht te hebben.


Krachtig, sterk geconcentreerd vloeibaar wasmiddel op basis van krachtige tensiden en enzymen. Speciaal door ontwikkeld voor het fris en hygiënisch wassen van microvezel doeken. Verwijdert hardnekkige vlekken en zorgt voor schoon en fris microvezelmateriaal. Wasmiddel Color is geschikt voor alle textiel van katoen, linnen, hennep, microvezels en gemengde weefsels. Uitstekend bij lage wastemperaturen.


Ecodet Wasmiddel is geschikt voor alle type wasbare microvezelmaterialen. Het product bevat geen bleekmiddelen en houdt de kleur intact.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts