maandag 18 december 2017

Beko cooperatie

Totaalpartner in business. Als ambachtelijke bakker wilt u klanten verrassen én met plezier ondernemen. Onze organisatie is van , voor en door bakkers. Dat merkt u aan alles, van het kleinste telefoontje tot de grootste inkoopkorting. Zo profiteert u van unieke voordelen.


Het betreft een ambachtelijke bakkerij die voor de eigen winkels produceert. De functie is fulltime en voor langere tijd. De werkdagen en werktijden zijn in overleg met het bestaande team.


We zoeken een zelfstandig werkend . Bakkerij Puur Ambacht is per direct op zoek naar een zelfstandige broodbakker. Klanten van onze dochterbedrijven zijn verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding en topservice. Als broodbakker, banketbakker, chocolatier of patissier wilt u het allerbeste.


De hoogste productkwaliteit. De meest gunstige inkoop. Waardevol advies of zomaar een verrassende tip. Bovendien wordt zij, naast de zittende directeuren, ook directeur van alle . Marquerithe Verheul benoemd tot . Beko Coöperatie , Veghel.


Ons assortiment is uniek in Nederland. Het bevat talrijke neutrale en zeer klantspecifieke verpakkingen. Wij geven u graag strategisch advies waarmee u extra . Wij zijn toonaangevend adviseur en leverancier voor ambachtelijke en semi-industriële brood- en banketbakkerijen, supermarkten, horeca, scholen en instellingen. Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Bakery Market Chocolade Compleet.


Directe import en groothandel, beste prijs-kwaliteitsverhouding. Gedroogde zuidvruchten, blikvruchten (conserven), noten, zaden en pitten, tomaten, gember en kokos. Zij vervult hiermee een nieuwe functie binnen de organisatie en neemt tevens zitting in het hoofdbestuur.


Stolp International importeert het beste uit alle tropische windstreken. Kwaliteit is verzekerd omdat wij rechtstreeks bij de bron inkopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts