woensdag 27 december 2017

Station gouda

Het station ligt ten noordwesten van de historische binnenstad en beschikt over perronsporen. Op dit moment Geen storingen Geen werkzaamheden. Tij Naar, Vervoerder, Spoor. Woerden, Breukelen, Amsterdam C. Rotterdam Centraal, Spoor 8.

Den Haag Centraal, Spoor 10. Doordat werkzaamheden van ProRail uitliepen, rijden er veel minder treinen deze ochtendspits. Een plek van vele ergernissen, spannende ontmoetingen en nieuwe avonturen. Wat zouden we toch zonder moeten? Het had weinig gescheeld of we hadden geen station meer gehad.


Dingen waarvan je nog niet eens wist dat je ze altijd al had willen weten. Gouda Goverwelle, Spoor 5. Wie dagelijks met de trein reist, weet niet beter en is aan de ietwat onlogische .

Hierdoor is het treinverkeer van en naar Breda ernstig ontregeld geraakt. Melding blijkt loos alarm te zijn geweest. De drie winkelruimten aan de Bloemendaal-zijde van het NS-station die nu nog leegstaan, worden samengevoegd tot één pand dat ruimte gaat bieden aan een restaurant. Daartoe is recent een verhuurcontract ondertekend. Met als toegangspoort voor treinreizigers: het station.


Daarom breidt NS daar nu het winkelaanbod uit en komt er een nieuwe stationskap. NS-reizigers krijgen bovendien korting. Sluit een abonnement af en parkeer extra voordelig! Een knooppunt van verschillende treinverbindingen door de Randstad. Online taxi boeken, zorgeloos vervoer.


Bekijk onze beste opties, met Prijsgarantie. Verzamel nachten en ontvang er gratis! De Boskoper vertrok rond 15uop zijn scooter en is sindsdien niet teruggekeerd. NS station ideaal voor sampling of flyering.


De granaatinslagen in staalcontructie van de stationsoverkapping zijn tegenwoordig nog steeds goed zichtbaar. Op het station zijn informatieborden geplaatst om de bezoekers hierop te attenderen. De meest volledige site met ruim 66.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts